συμβουλές για τη στύση

Γιατί ένα ανέγερση κάθε πρωί

Οι άντρες ξέρουν από πρώτο χέρι τι τι είναι ένα ανέγερση πρωί και να το κάνετε τακτικά η εμπειρία . Μερικοί Ανθρωποι αγάπη αυτό το συναίσθημα ενώ οι άλλοι _ είναι προσβεβλημένος . Ωστόσο , ένα σταθερό και ξεκάθαρο ” πρωινό σφάλμα ” είναι ένας δείκτης της καλής σεξουαλικής υγείας ενός άνδρα και του παρουσία πρέπει είναι λαμβάνονται υπόψη ως κανόνας και η απουσία του ως ένας λόγος για να συμβουλευτείτε έναν ειδικό.

Ενδιαφέρον χρήστη : ποιο είναι το όνομα του « πρωινού ενισχυτή » ;

Γιατί ένα ανέγερση κάθε πρωί

Δεν το γνωρίζουν όλοι οι άντρες αυτό ποιο είναι « το λάθος του πρωινού ». Μεταξύ των όρων ιατρική , εμφανίζεται ο όρος « νυχτερινό πρήξιμο του πέους ». συχνά . Εσείς μπορεί ήδη να ακούσει τους όρους ” στύση πρωί ” ή “να σηκωθείς”. Εμφανίζεται κατά τη διάρκεια του ύπνου ή σε κατάσταση εγρήγορσης , εξ ου και το όνομά του.

ανέγερση πρωί είναι μια διαδικασία ακούσια και συμβαίνει συχνά κατά τη διάρκεια του ύπνου παράδοξος πότε ο άντρας δεν μπορεί να ελέγξει το πέος του . Σύμφωνα με έρευνα , κατά τη διάρκεια ενός νυχτερινός ύπνος , ένας άντρας μπορεί έχουν 3 έως 5 στύσεις με α συχνότητα περίπου 1,5 έως 2 ώρες . Αυτό το φαινόμενο είναι ο κανόνας και υποδεικνύει η απουσία προβλημάτων στο έργο των αναπαραγωγικών λειτουργιών του οργανισμού .

Αν ακολουθήσετε αυτό  διαδικασία και ότι εσείς εσείς παρακαλώ Γιατί τα δικα σου ανέγερση πρωί εξαφανίζεται εσύ  ειδοποιήστε αλλαγές  αρνητικά στο σώμα σας με την πάροδο του χρόνου. Φυσικά , το « λίφτινγκ » το πρωί δεν χρειάζεται απαραίτητα γίνονται κάθε μέρα   Οπου διάφορος φορές την εβδομάδα – όλα εξαρτώνται από το σώμα σας. Αλλά αν Αυτό φαινόμενο του προϊόν πριν , αυτό αξίζει τουλάχιστον να σκεφτείς την καθημερινή σου ρουτίνα και     ψυχοσυναισθηματική κατάσταση .

Αν οι ανυψωτές το πρωί μην φτάσετε πριν διάφορος ο μήνας είναι  ξεκάθαρα θέμα  ανησυχίας . Σε αυτό περίπτωση αυτός  είναι είναι απαραίτητο να συμβουλευτείτε γιατρό για τη διενέργεια εργαστηριακών εξετάσεων και τον εντοπισμό των αιτιών αυτών αλλαγές στη λειτουργία του σώματος. Νωρίτερα  εσείς συμβουλευτείτε έναν ειδικό ειδικευμένοι , τόσο υψηλότερος είναι ο κίνδυνος διαφόρων επιπλοκών είναι αδύναμος .

Αν και αυτός είναι μια διαδικασία φυσιολογικό έτσι ώστε το πέος ενός άνδρα να είναι «έτοιμο για μάχη» όταν αυτός είναι ξύπνιος , αυτό ενδέχεται δημιουργήστε πολλές ενοχλητικές καταστάσεις .  Αυτό είναι γιατί νοιάζονται οι άντρες συχνά για το πώς να απαλλαγείτε από το «ξύπνημα το πρωί ». Θα πρέπει να γίνει κατανοητό ότι η στύση πρωί είναι φαινόμενο  προσωρινό και εξαφανίζεται μετά από σύντομο χρονικό διάστημα χωρίς εξωτερική βοήθεια . Επομένως , εσείς  μπορώ εσείς ξαπλώστε στο κρεβάτι μέχρι τι το πέος παίρνω μια άνετη θέση Οπου κάνε λίγο  της υγιεινής . Αν σας εραστής είναι ακόμη ξαπλωμένος δίπλα σου , εσύ   μπορεί να απολαύσει στύση πρωί και νίκη σε ζωντάνια για όλη την ημέρα !

Σε μερικά περιπτώσεις , στύσεις πρωί ή νυχτερινή κονσέρβα να προκαλέσει ένα εκσπερμάτιση . Αυτή η διαδικασία συμβαίνει  πολύ ακούσια : σε αυτό περιπτώσεις , ο άνθρωπος δεν μπορεί να ελέγξει το σώμα του . ένα φαινόμενο όπως πρωινή ούρηση λέγεται παράσταση. Είναι πιο συχνό στους νεαρούς άνδρες κατά την περίοδο της υπερσεξουαλικότητας . Εμφανίζεται  επίσης σε ενήλικες άνδρες που δεν έχουν σεξουαλική ζωή τακτικό . Το ίδιο μπορεί να συμβεί  όταν ένας άντρας είναι πολύ ενθουσιασμένος το βράδυ , αλλά ότι αυτός δεν υπάρχει σεξ , άρα τα όνειρα βρεγμένος πρέπει πολύ πιθανότατα είναι λαμβάνονται υπόψη ως κανόνας ( αλλά  σε την ίδια στιγμή προσπαθήστε έχοντας μια ενεργή σεξουαλική ζωή ή τουλάχιστον να είσαι ικανοποιημένος ) .

Αιτίες στύσης πρωί

Δυστυχώς , οι ακριβείς αιτίες της πρωινής άσκησης των ανδρών δεν είναι ακόμη πλήρως κατανοητές από τους ερευνητές . Πολλά  υποθέσεις εξηγώ Αυτό διαδικασία από άποψη ή άλλο .  Οι περισσότεροι γιατροί  πιστεύετε ότι ο λόγος για την « πρωινή ανάβαση » δεν είναι τίποτα περισσότερο από ένα αυξημένη παραγωγή ορμονών σεξ από το σώμα τις πρώτες πρωινές ώρες της ημέρας – γύρω στις 5 π.μ. Είναι σε αυτό στάδιο που η ποσότητα τεστοστερόνης στο σώμα φτάνει στο μέγιστο, αυτό ενδέχεται Έτσι να είναι η αιτία του α τέτοιος στύση .

πολλά  ερευνητές ΜΙΛΑ ρε επίσης να συνδυάζει στύση ακούσια με τον ύπνο παράδοξο , που είναι  επίσης πολύ πιθανό γιατί πολλοί άντρες μπορούν έχω ένα « κατακόρυφο » αρκετά φορές κατά την περίοδο ανάπαυσης . Κατά τη διάρκεια του ύπνου παράδοξος , δραστηριότητα εγκεφαλικός αυξάνεται , που μπορεί  προκαλούν άγχος .  Να εισαι δεδομένου ότι μερικά από τα ισχυρότερα φύλα μπορούν έχω ένα ανέγερση έως και 5 φορές κατά τη διάρκεια της νύχτας Είναι πιθανό αυτό να συμβαίνει κατά τις ταχείες φάσεις του ύπνου .

υπάρχουν πολλά   οι υπολοιποι θεωρίες που επιχειρούν για να εξηγήσει Γιατί υπάρχει μια « πρωινή άνοδος » στο πέος . Το πιο συνηθισμένο μεταξύ αυτοί είναι οι υποθέσεις παρακάτω :

 • άσκηση των εσωτερικών μυών – με αυτόν τον τρόπο το σώμα διεγείρει τη ροή του αίματος προς το πέος και το κατακράτηση κατά τη διάρκεια του ύπνου ώστε να ότι ένας άνθρωπος σε συνειδητό επίπεδο μπορεί διατηρούν ένα ανέγερση πολύ όσο το δυνατόν περισσότερο?
 • Προϊόντα «βαθμονόμηση» χημικών ουσιών – πότε εσείς κοιμήσου , το σώμα σου ανακάμπτει υπόλοιπο προϊόντος  χημικές ουσίες που χάνονται κατά τη διάρκεια της ημέρας , όπως η σεροτονίνη , η νορεπινεφρίνη και η ντοπαμίνη , οι οποίες μπορούν να οδηγούν σε μια « καθετότητα »·
 • Νωρίς το πρωί – αν εσείς έχω συνηθίζεις να ξυπνάς νωρίς , το σώμα σου είναι έπειτα εντελώς «έτοιμο».

Ωστόσο , αυτά οι κρίσεις δεν πρέπει να είναι  επιβεβαιώθηκε γιατί κανένα μεταξύ τους n / A καλοκαίρι αποδεδειγμένος από ιατρική .

Πολλοί άντρες προσπαθούν  επίσης να συνδυάσει τον μηχανισμό απέκκριση πρωί με την ανάγκη να αδειάσετε την κύστη . Ωστόσο , αυτό δεν είναι ένας άλλα μύθος . Αν και «κάθετο» είναι συνδέεται με μια έντονη ανάγκη να ουρήσετε το πρωί , αυτό δεν σημαίνει όχι ότι το σώμα σου προσπαθεί αποτρέψτε την ακούσια ούρηση . Τα νεφρά διατηρούνται πολύ καλύτερα ούρων από τους μύες της λεκάνης χαμηλότερα , αυτός είναι Έτσι παράλογο να πούμε γιατί οι άνδρες έχουν στύση πρωινά αυτού  τρόπο .

Χωρίς στύση πρωί . Γιατί ;

Χωρίς στύση πρωί . Γιατί ;

Αρκετές μελέτες έχουν βρει μια ισχυρή σχέση μεταξύ της πρωινής άσκησης και της υγείας των ανδρών . Περισσότερο τα δικα σου πέος είναι Συχνά στη θέση “έτοιμης μάχης” το πρωί , καλύτερα το σώμα σου , ειδικά το δικό σου Σύστημα αναπαραγωγός , θα λειτουργήσει . Ως εκ τούτου , η απουσία στύση το πρωί πρέπει είναι την ευκαιρία να προβληματιστούν σοβαρά για την υγεία σας .

Εσείς πρέπει Πρωτα απο ολα παρακολουθεί την κανονικότητα με την οποία εσείς εσείς ξυπνήστε χωρίς να σηκωθείτε. Αν δεν γινόταν αυτό παρήγαγε μόνο μερικά φορές , δεν αξίζει  προφανώς δεν αξίζει να σκεφτόμαστε σοβαρές διαγνώσεις . Εσείς πρέπει πρώτα προσπαθήστε να ομαλοποιήσετε τον τρόπο ζωής σας. Είναι σημαντικό να κοιμάστε αρκετά , για να αποφύγετε το άγχος και την κατάθλιψη και να αποφύγετε τις ώρες επιπλέον , που μπορεί να μετατραπεί σε χρόνια κόπωση . Ακόμα και τέτοιες μικρές αλλαγές στη ζωή σας θα βελτιωθούν την απόδοσή σου και εσύ θα βοηθήσει στην εύρεση τα δικα σου ανέγερση πρωί .

Γενικά αυτός   μπορεί να είναι πολλά  απαντήσεις διαφορετικό λόγω  που η « πρωινή ανάπτυξη » εξαφανίζεται και εσύ πρέπει να ρωτήσει έναν ειδικό. Οι πιο απλές περιπτώσεις είναι η κούραση ή το άγχος. Αν ένας άντρας δουλεύει πολύ και κουράζεται καλά και ξεκουράζεται λίγο , αυτός είναι πολύ πιθανό ότι αυτός έχω προβλήματα  ανέγερση πρωί . Η λύση σε αυτό πρόβλημα είναι το πιο απλό: η ανέγερση τις πρώτες πρωινές ώρες της ημέρας εσείς Θα επανέλθω μόλις εσύ  εσείς θα είσαι καλά ξεκούραστος . Το έντονο στρες μπορεί επίσης τρένο ένα απώλεια ανέγερση πρωί , αποφύγετε έτσι οι καταστάσεις που εσείς σε κάνουν να νιώθεις άβολα ή που αντιδρούν πιο λιγο έντονα στα προβλήματα .

μια στύση πρωί αδύναμος ή την παρατεταμένη απουσία του ενδέχεται είναι «σήμα» της παρουσίας διαφόρων ασθενειών . Αυτό είναι συχνά η περίπτωση ασθενειών σεξουαλικά μεταδοτικός . Εάν εσείς έχω προβλήματα  στύση :

 • αδυναμία;
 • μόλυνση με πύον ή βλέννα στα ούρα.
 • πόνος και φαγούρα στη βουβωνική χώρα .
 • δυσάρεστες και επώδυνες αισθήσεις σε ούρηση ;
 • Αιμορραγία ουρήθρας ασυνήθιστο ;
 • Αυτό είναι σημάδια  Σαφή σεξουαλικά μεταδιδόμενης λοίμωξης . Με τέτοια συμπτώματα , εσύ πρέπει επικοινωνήστε με έναν αφροδισιολόγο το συντομότερο δυνατό.
 • η έλλειψη πρωινής άσκησης μπορεί εκδηλώνεται επίσης ως   προστατίτιδα . Αυτό είναι ένα ασθένεια φλεγμονή του προστάτη που βλάπτει την οικεία υγεία. Συμπτώματα προστατίτιδας   περιλαμβάνουν :
 • προβλήματα ούρησης ·
 • μη φυσιολογική ανάγκη για ούρηση , μειωμένη ούρηση.
 • πόνος στη βουβωνική χώρα , στον πρωκτό και στην κάτω κοιλιακή χώρα .

Αν τέτοια συμπτώματα συμβαίνουν , αυτό είναι απαραίτητο να συμβουλευτείτε έναν ανδρολόγο για να ξεκινήσει έγκαιρα η θεραπεία και να αποφευχθούν οι επιπλοκές της νόσου .

Επιπλέον, α κακό ανέγερση πρωί ενδέχεται επίσης υποδεικνύουν την ανάπτυξη αδενώματος του προστάτη . Είναι ο σχηματισμός του α όγκος καλοήθης προστάτης. Εκτός από δυσλειτουργία στυτικό , αδένωμα εκδηλώνεται  σχεδόν με τον ίδιο τρόπο όπως η προστατίτιδα – και μόνο ένας ειδικός μπορεί να κάνει ακριβή διάγνωση.

Λείπει η «πρωινή ανάβαση » !

Συνήθεις αιτίες έλλειψης απέκκρισης πρωί μπορώ περιλαμβάνουν :

 • υπέρταση – αυξάνει το φορτίο στα τοιχώματα των αγγείων αίμα , που προκαλεί ασθένειες διαφόρων οργάνων και συστημάτων .
 • διαβήτης – μειώνει την ευκαμψία των αγγείων αίμα , με αποτέλεσμα  ανεπαρκής κυκλοφορία του αίματος στους ιστούς , προκαλώντας  ένα δυσλειτουργία στυτική ;
 • ασθένεια στεφανιαία – η καρδιά επιδεινώνεται και η κυκλοφορία του αίματος στα όργανα γεννητικά όργανα είναι επίσης διαταραγμένος ;
 • αθηροσκλήρωση – όργανα γεννητικά όργανα υποφέρω επίσης απόφραξη αγγείων   αίμα .

Αγανακτισμένοι διάφορες ασθένειες που μπορούν τρένο ένα απώλεια αποτελεσματικότητα και α απώλεια απέκκριση πρωί , η λειτουργία της συσκευής αναπαραγωγικός αρσενικός είναι επηρεάζονται αρνητικά από:

 • κάπνισμα , χρήση ναρκωτικών και κατάχρηση αλκοόλ ;
 • χρόνια κόπωση , αϋπνία , στρες.
 • ακολασία μόνιμη ;
 • πάρτε μερικά αντικαταθλιπτικά , αντιψυχωσικά και ηρεμιστικά .

Σε τέτοια περίπτωση , το πρόβλημα ισχύος είναι εύκολο να λυθεί : εξαλείψτε τον παράγοντα αρνητικό ποιος  είναι η κύρια αιτία.

Πόσο διαρκεί το ” πρωί “;

Πόσο διαρκεί το " πρωί ";

Η διάρκεια του α ανέγερση πρωί είναι ατομική και μπορεί διαφέρουν από άνδρα σε άνδρα . Σε μέσος όρος , πέος ενδέχεται σταθείτε ίσια όταν ένας άντρας κοιμάται για 20-30 λεπτά. Αλλά αυτός υπάρχει επίσης περιπτώσεις  όπου το πρωί διαρκεί πάνω από μία ώρα ( έως 2 ώρες ). Αυτό είναι απολύτως φυσιολογικό, αλλά μόνο αν αυτός δεν υπάρχουν οδυνηρές αισθήσεις σχετίζεται με μακρά στύση .

Σε γενικά , η διάρκεια του α ανέγερση πρωί Εξαρτάται εξ ολοκλήρου χαρακτηριστικά  άτομα του ανδρικού σώματος . Επιπλέον, εάν τα δικα σου το πέος πήρε  διάφορος χρόνος μια «θέση μάχης» κατά τη διάρκεια της νύχτας , η τελευταία στύση κατά την οποία   εσείς εσείς Ξύπνα μπορεί να διαρκέσει λίγο περισσότερο.

Ήταν  επιστημονικώς απέδειξε ότι ο καθένας ανέγερση Επόμενο είναι ελαφρώς μακρύτερο από το προηγούμενο , ακόμη και αν συμβαίνει κατά την   ύπνος .

Σε πολλά μέλη του ισχυρότερου φύλου , εμφανίζεται στύση  διάφορος φορές κατά τη διάρκεια της νύχτας ( έως 5 συνολικά). Η συνολική διάρκεια από μια διεγερμένη θέση του πέους ενδέχεται να είναι 3 ώρες . Ωστόσο, η συχνότητα των « αφυπνίσεων πρωινά » εξαρτάται απευθείας από το δικό σας κατάσταση της υγείας, αλλά επίσης από εσάς ηλικία .

Για παράδειγμα , σε νεαρούς άνδρες που βρίσκονται στο απόγειό τους δραστηριότητα σεξουαλικός , α ανέγερση ενδέχεται συμβούν κάθε πρωί και τελευταίο κάποια στιγμή. Ακόμη και μετά την ηλικία των 25 ετών , όταν η παραγωγή τεστοστερόνης στο σώμα μειώνεται ελαφρώς , ενθουσιασμός πρωί είναι πολύ πιο σπάνιο. Τότε αυτός  δεν χρειάζεται να αναρωτιέμαι γιατί αυτός δεν υπάρχουν « πρωινά πουλιά » κάθε μέρα .  Μερικοί άντρες μπορούν έχω ένα ανέγερση κάθε πρωί , ενώ άλλοι δεν έχω ένα στύση μόνο λίγα φορές την εβδομάδα . Και οι δύο περιπτώσεις δεν είναι παθολογικές και μπορούν  είναι λαμβάνονται υπόψη ως ο κανόνας . 

Χωρίς στύση πρωί

Αν δεν δεις τον ήλιο το πρωί για πολλά μήνες , συμβουλευτείτε έναν ειδικό . Αν οι στύσεις πρωί γίνομαι πιο λιγο συχνάζω ότι πριν , είναι πιθανώς λόγω του τρόπου ζωής σας και των αλλαγών δυνατόν η ηλικία που σχετίζεται με το σώμα σας.

Αυτός είναι επίσης σημαντικό να θυμάστε ότι όσο μεγαλύτερος είναι ένας άντρας ηλικιωμένος , νεότερος ένα ανέγερση πρωί είναι σχετίζεται με α στύση . Με α συχνότητα κανονικά , συμβαίνει το « πρωινό ξύπνημα » , σε μέσος όρος , σε άνδρες κάτω των 50 ετών. Τότε ένα τέτοιο ξεκίνημα της ημέρας ενεργητικός ΓΙΝΕΤΑΙ πιο λιγο συχνή με διακοπή της δραστηριότητας σεξουαλική . Αλλά μερικοί άντρες μπορούν να καυχηθούν  να έχετε στύσεις πρωί ακόμα και σε ηλικία περίπου 70 ετών. Όλα εξαρτώνται από την κατάσταση του σώματός σας .

Αν και δεν το προσέχεις κανένας ανέγερση το πρωί στις 50 , είναι Μια καλή ιδέα είναι να συμβουλευτείτε έναν ανδρολόγο για να μάθετε γιατί εσείς μην έχετε « πρόωρη άνοδο ». Το γεγονός είναι τι να Αυτό ηλικία , αυξάνεται ο κίνδυνος προστατίτιδας και αδενώματος του προστάτη , οπότε οι εξετάσεις ειδικευμένος τακτικός είναι σημαντικό για την πρόληψη της ανάπτυξης δυσάρεστων ασθενειών για όλες τις ομάδες ηλικίας .

Αν ένας νεότερος άντρας δεν έχει στύση για μεγάλο χρονικό διάστημα   είναι αδύνατο να αναβληθεί η επίσκεψη στο γιατρό «μέχρι αργότερα». Αυτό δεν είναι όπως και εσείς μπορώ προστατεύω τα δικα σου την αναπαραγωγική λειτουργία και τη σεξουαλική σας υγεία .

Γιατί υπάρχει  μια « πρωινή ανάβαση »;

υπάρχουν πολλά   μύθοι , γιατί ο λόγος για οι οποίες ο άντρας είναι «το πρωί » δεν είναι ακόμη πλήρως κατανοητό. Το πιο κοινό μεταξύ τους είναι :

 • στύσεις που προκύπτει από όνειρα πρωινό ερωτικό ( γιατροί  έχω προβολή ότι αυτοί δεν ήταν σε τίποτα σχετικές );
 • είναι σημάδι  δραστηριότητας σεξουαλική ( στύση ) πρωί διάσημος απλά πρόβλημα συστήματος   αναπαραγωγικό , αλλά δεν μπορεί να είναι σημάδι σεξουαλικής ισχύος ) .
 • το αποτέλεσμα ενός δυσαρέσκεια σεξουαλική (« η αυγή του πρωινού » δεν είναι σε κανένας υπόθεση συνδέεται με α δραστηριότητα σεξουαλική );
 • αν αυτός δεν υπάρχει « πρωί ανυψώθηκε », αυτό σημαίνει ότι ο άνθρωπος έχει αναπτυχθεί ανικανότητα ( σε γεγονός , α τέτοια παράβαση μπορεί να είναι το σημάδι μιας συνηθισμένης κούρασης και όχι μόνο προβλημάτων οικείο )
 • έλλειψη στύσης νωρίτερα μέσα στην ημέρα – σημάδι ότι ένας άντρας έχει α προστατίτιδα ( σε πρακτική , αυτό ασθένεια είναι συνδέεται με μια πλήρη απουσία στύση );
 • Αυτό το πρόβλημα δεν μπορεί να είναι  θεραπεύτηκε (ψευδής, ακόμη ανικανότητα ενδέχεται είναι θεραπεύτηκε ).

Μην εμπιστεύεστε μη επαληθευμένες πηγές πληροφοριών που σας δίνουν  δώσε ψεύτικο  πληροφορίες . Εάν εσείς έχετε ερωτήσεις σχετικά με αυτό φαινόμενο , αυτό είναι καλύτερα να ρωτήσω το δικό σου γιατρός .

Τι « μιλάει » α ανέγερση πρωι ?

ανέγερση πρωί είναι ένα σημάδι της υγείας του συστήματος κτηνοτρόφος . Αυτό είναι γιατί πολλά  γιατρούς πιστέψτε ότι όταν ένας άντρας κοιμάται , το σώμα γεμίζει το πέος με μέγιστο αίμα για να εξασφαλίσει ότι αυτός δεν υπάρχουν προβλήματα της στύσης .

Εάν εσείς ανακαλύπτω ξαφνικά ότι σου φίλος έχει « σπιρούνια τα κόκαλα των ανδρών το πρωί πιο συχνά από εσάς , δεν πρέπει να νομίζετε ότι είστε έχουν πρόβλημα .  Αυτά είναι όλες οι διαδικασίες  άτομα που εξαρτώνται από εσάς την ηλικία , τον τρόπο ζωής σας και σας ψυχοσυναισθηματική κατάσταση .  Το πρότυπο είναι λαμβάνονται υπόψη όπως η καθημερινή πρωινή βιασύνη και εμφανίζεται μόνο λίγες φορές την εβδομάδα .

Ο πραγματικός λόγος για την κριτική ιατρικός είναι οι άνδρες που δεν είχαν ανέγερση πρωί για πάνω από ένα μήνα . Εάν εσείς το χω είχε πολύ συχνά στο παρελθόν , ο συναγερμός θα ηχήσει λίγο νωρίτερα αν εσείς το χω έχασες . Πρώτα από όλα εσύ πρέπει σας υπενθυμίσω εάν εσείς έχω βρέθηκε σε αγχωτικές καταστάσεις ή ώρες  πρόσθετος αυτά τα πρόσφατα , αναλύστε αν εσείς καταναλώστε αλκοόλ και καπνό , εάν  εσείς τρώτε καλά και αν εσείς είναι αρκετά ενεργός . Εάν υπάρχει τουλάχιστον ένας από τους παράγοντες αρνητικά στη ζωή σου , προσπάθησε πρώτα εξαλείψτε το . Εάν η πρωινή στύση δεν μπορεί να είναι  τυποποιημένη με αυτόν τον τρόπο, επαφή ειδικός αμέσως .

Πώς να επαναφέρετε την ” αυγή “: συστάσεις

άνδρες που έχουν χάσει τα δικά τους πρωινό γεύμα  προσπαθήστε διαφορετικούς τρόπους για να το ανακτήσετε . Εάν εσείς ειδοποίηση Αυτό πρόβλημα στο χρόνο, εσύ μπορώ λύστε το εύκολα . Στις περισσότερες περιπτώσεις    αρκετά να ρυθμίσει τον τρόπο ζωής σας. Εδώ είναι μερικοί από τους ευκολότερους τρόπους για να επαναφέρετε τα δικα σου κανονική στύση :

 • ομαλοποίηση της διατροφής – αυτό είναι σημαντικό να λαμβάνει το σώμα όλες οι βιταμίνες και τα μέταλλα  απαραίτητο για τη δίαιτα των ανδρών (τρώγοντας θαλασσινά , ξηρούς καρπούς , αυγά , εγκατάλειψη λιπαρών και πολύ αλμυρό , γρήγορο φαγητό );
 • προσαρμογή του τρόπου ζωής – ελαχιστοποίηση της κατανάλωσης αλκοόλ και κόψτε το κάπνισμα  ώστε να μπορούμε όχι μόνο επαναφέρετε την « αφύπνιση », αλλά πολύ πρόληψη δυσλειτουργίας  στυτική ;
 • διατηρήστε ένα φυσιολογικό βάρος – ήταν  απέδειξε ότι οι άνδρες μέσα υπέρβαρος είναι πολύ πιο πιθανό να υποφέρουν ανικανότητα ;
 • παίξτε αθλήματα – το τρέξιμο , το κολύμπι και το περπάτημα έχουν αποτέλεσμα θετικά για την απόδοση ενός άνδρα, ενώ μόνο ένα συνεχής υπερβολική σωματική δραστηριότητα ενδέχεται οδηγεί σε ανικανότητα ?
 • καλή ξεκούραση – είναι απαραίτητο να κοιμάστε τουλάχιστον 7 ώρες την ημέρα, αυτό είναι συνιστάται να πάτε για ύπνο και να σηκωθείτε την ίδια ώρα.

Αυτά τα απλοί κανόνες εσείς θα βοηθήσει στη διατήρηση τα δικα σου ανέγερση πρωί και αποτελούν α έξοχος πρόληψη προβλημάτων ισχύος .

ανέγερση πρωί κάθε μέρα

Καθημερινό ” lifting ” το πρωί – δεν πρέπει να είναι  ο στόχος , γιατί δεν συμβαίνει σε όλους. Τις περισσότερες φορές , οι έφηβοι ξυπνούν καθε πρωί με α στύση κατά την υπερσεξουαλικότητα . Ενήλικοι άνδρες με αυτό φαινόμενο είναι σπανίως βρέθηκε . Εάν εσείς ειδοποίηση ένα ανέγερση κάθε πρωί εσύ θέλω μπορεί εσείς ξυπνήστε όσο πιο νωρίς γίνεται και εσείς βρείτε πάνω από κορεσμό σε τεστοστερόνη από το σώμα σας.

Μερικοί άντρες που ξυπνούν συχνά « αγρυπνοί » αναρωτιούνται πώς  θα αντιμετωπίσουν τα « πρωινά λάθη » τους . Σε αυτό περίπτωση , οι προϋποθέσεις πρέπει είναι πληρούνται . Αν η γυναίκα εσύ αγάπη είναι μαζί σου , εσύ μπορώ σπαταλήστε χρόνο και απολαύστε δυνατό σεξ το πρωί . Αυτοί που ξυπνούν μόνος μπορούν να συνεχίσουν την κανονική τους εργασία : ανέγερση θα εξαφανιστεί από μόνο του μετά από λίγο.

Είναι σημαντικό να μην λαμβάνεται υπόψη η στύση μετά την αφύπνιση όπως και ένα παθολογία αλλά ως φυσιολογικό φαινόμενο . Είναι επίσης απαραίτητο εξηγήστε στους άνδρες που μόλις ξεκίνησαν τη στύση πρωί τι αυτο  μέσα και γιατί είναι απαραίτητο για αυτό όχι εκεί δεν έχουν συμπλέγματα πίσω από το φυσικό φαινόμενο .

ανέγερση το πρωί στους άνδρες εξαρτάται από την ψυχοσυναισθηματική κατάσταση

ανέγερση η πρωινή ναυτία , ένα φαινόμενο που ακολουθεί κάθε υγιή σεξουαλικά ώριμο άνδρα σε όλη του τη ζωή, δεν είναι εντελώς εξήγησε . Η « μαχητική ετοιμότητα » του πέους κατά το ξύπνημα υποδηλώνει ότι εσείς δεν έχω κανένας πρόβλημα με τη διαφάνεια του σκάφους αίμα στο δικό σου όργανα λεκανικός ή τη σύνθεση της τεστοστερόνης στο σώμα σας . Όσο περισσότερο εμφανίζεται το «επίδραση ». συχνά καλύτερα  είναι την υγεία σας. Εάν εσείς δεν είχα ” πρωινή υπενθύμιση ” από τότε πολύ καιρό εσύ πρέπει αναζητήστε τους λόγους για την ψυχοσυναισθηματική κατάσταση , τον τρόπο ζωής και συχνά την κατάσταση του διαφορετικού όργανα και συστήματα του σώματός σας . απουσία ανέγερση ενδέχεται καθορίσει την έναρξη της νόσου έγκαιρα .   τι θα γινόταν αν εσείς Επικοινωνία αμέσως ειδικός, εσύ μπορώ εσείς σώσει τις επιπλοκές της νόσου .

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

elGreek