Αιτίες στύσης

Ποιος αιτίες ένα ανέγερση

δεν είναι περίεργο ότι αυτοί πες ότι το μεγαλύτερο όργανα τα γεννητικά όργανα βρίσκονται στο μας κεφάλια . Ο εγκέφαλος « ελέγχει » όλες τις εκδηλώσεις της σφαίρας σεξουαλικός άνθρωπος : αυτοί δημιουργώ ένα ατμόσφαιρα συναισθηματική , την ανάγκη για σεξουαλική επαφή , την έλξη για το σεξ απέναντι και δώστε απαντήσεις που περιλαμβάνουν Αυτό έλξη . Στη γλώσσα επιστήμη , έλξη για το σεξ απεναντι απο είναι που ονομάζεται «λίμπιντο». Στο πλαίσιο της λίμπιντο, οι ερωτικές εικόνες σε συνδυασμό με διέγερση κατάλληλων περιοχών διεγείρουν το κέντρο φύλο του εγκεφάλου . Σε Ως αποτέλεσμα , οι νευρικές ώσεις κινούνται από αυτό κέντρο προς το διαφορετικό όργανα και κάνουν την καρδιά να « ταλαντεύεται » και να αναπνέει .

αρτηριακή πίεση αυξάνει . Υπό τον « έλεγχο » των κέντρων του μυελού σπονδυλική στήλη , το πέος γεμίζει με αίμα, μεγαλώνει διάφορος φορές (4 έως 10 φορές ) και σφίγγει . Δημιουργώ ένα στύση . ενθουσιασμός συναισθηματική και η ενεργοποίηση της βαλάνου οδηγεί στη συστολή των κυστιδίων σπέρματα και απελευθέρωση σπέρματος – εκσπερμάτιση και οργασμός . Παραβίαση οποιασδήποτε από τις συντονισμένες ενέργειες αυτών των συνδέσμων μπορεί προκαλέσει δυσλειτουργία σεξουαλική , ειδικά απώλεια λειτουργίας στυτική .

Από αμνημονεύτων χρόνων , τα κεφάλαια έχουν καλοκαίρι ήθελε να βοηθήσει α άτομο . έχω ήπια το φίλτρο αγάπης και, το πιο σημαντικό, εγώ κατάπιε το χάπι διακριτικός – κι αν αυτός εσείς παρακαλώ , είμαι λεπτός μπροστά στη γυναίκα φουλ δυναμη και ετοιμο. Αυτοί οι αξιωματικοί είναι αποκαλούνται « αφροδισιακά » από το όνομα της ελληνικής θεάς του έρωτα αισθησιακή Αφροδίτη. Παρά την έρευνα αιώνων, οι περισσότεροι από αυτούς τους τονωτικούς παράγοντες όπως τζίνσενγκ και βιταμίνες ή διεγερτικά όπως καφές και σοκολάτα ή απλά φυλαχτά που λειτουργούν καθαρώς ψυχολογικά . Το μόνο θεραπεία αποτελεσματικός ήταν φλοιός δέντρου γιοχίμπα Αφρικανός . Γιατί είναι τόσο δύσκολο να επηρεαστεί η συμπεριφορά του πέους ; Άλλωστε, α κανείς έλεγχος γενικά καλά το σώμα του: ακόμα και τα μάτια κλειστά και χωρίς βάρος , τα χέρια του και τα δικά του πόδια είναι πλήρως υπό έλεγχο . Αλλά το γεγονός είναι ότι δεν μπορούμε ελέγξτε μόνο τους μύες που προσκολλώνται στα οστά .

Αλλά υπάρχουν άλλοι μύες που μας ξεφεύγουν έλεγχος . Βρίσκονται στα τοιχώματα των εσωτερικών οργάνων και των αγγείων αίμα . Το πέος είναι ελέγχεται από τέτοιους μύες και δεν εξαρτάται Έτσι ελάχιστη από τη θέληση του ιδιοκτήτη. Ωστόσο , η συμπεριφορά του είναι καθορίζεται από την εισροή νευρικός . Το σύστημα ελέγχου του συστήματος νευρικός μοιάζει με α σύνδεση τηλέγραφος . Στη θέση εντολών , η ” εντολή ” εμφανίζεται με τη μορφή σημάτων ηλεκτρονικά που διατρέχουν τα καλώδια – τα νεύρα. Στο τέλος του καλωδίου υπάρχει ένας « τηλέγραφος » που μετατρέπει τους παλμούς ρεύματος σε εντολές που είναι αποστέλλεται στα όργανα . Αυτά τα παραγγελίες είναι ουσίες που προκαλούν συστολή ή χαλάρωση των μυών . Μέσα στο πέος υπάρχουν δύο σώματα που ονομάζονται σε σχήμα κοιλότητας . Οι μύες τρέχουν κατά μήκος των τοίχων της « σπηλιάς », τους για αλλαγή έντασης. Σε φυσιολογική και « ήρεμη » κατάσταση , οι μύες των κοιλοτήτων και οι μύες των μικρών αρτηριών του πέους βρίσκονται σε κατάσταση ασθενούς συστολής – έντασης . Μια μικρή ποσότητα αίματος κυκλοφορεί συνεχώς , αλλά αυτό δεν είναι αρκετό για να διατηρήσει την ευελιξία του πέους .

αλλάζει εντελώς με τον ενθουσιασμό σεξουαλική . όργανα σεξουαλικός δέχονται ισχυρές παρορμήσεις που χαλαρώνουν τις ίνες μύες των τοιχωμάτων των αρτηριών και τα διογκωμένα μέρη του πέους . Σε ως αποτέλεσμα , το πέος και τα πρησμένα σώματα γεμίζουν με αρτηριακό αίμα σε ανάπτυξη – α εμφανίζεται στύση . Πότε ενθουσιασμός σεξουαλικός μειώνεται , οι μύες του σώματος του πτώματος συσπώνται και αυτοί σε διώχνουν αίμα σαν νερό από ένα μανιτάρι – η στύση τελειώνει . Η ουσία που λέει στους μυς να χαλαρώσουν λέγεται ακετυλοχολίνη . Ένα ειδικό ένζυμο το καταστρέφει γρήγορα . Όταν οι αρουραίοι έχουν καλοκαίρι ενίεται με ουσίες που αναστέλλουν τη δραστηριότητα αυτού του ενζύμου , αυτοί ζευγαρώνουν για ώρες . Ωστόσο , αυτές οι ουσίες δεν είναι επιλεκτικές .

Επιστήμονες Αμερικανός έχω προσφορές μια διαφορετική λύση σε αυτό πρόβλημα . Το 1998 τιμήθηκε με το Νόμπελ Ιατρικής γι ‘ αυτό ανακάλυψη ενός χημικού δεσμού ειδικό μεταξύ της ακετυλοχολίνης και των μυών. Αυτό είναι οξείδιο νιτρικό , το οποίο δημιουργεί ουσίες που προκαλούν τους διογκωμένους μύες να χαλαρώσουν και να στήσουν . Τώρα , φαρμακολόγοι έχουν την ικανότητα να ελέγχουν Αυτό διαδικασία . Σε τι ηλικία λαμβάνει χώρα ένα στύση και πότε εξαφανίζεται γενικά ; Οι πρώτες στύσεις φυσιολογικός εμφανίζονται σε αγόρια από 5-6 ετών και δεν σχετίζονται με ερωτικές αισθήσεις . στύσεις γίνομαι τότε πιο συχνά και είναι ήδη ορατά στην εφηβεία ως δείκτης έλξη για το σεξ απέναντι .

Το μεγαλύτερο ικανότητα να πάρει ένα στύση στους άνδρες ψέματα προς 20 ετών λοιπόν αυτή μειώνεται σταδιακά , αλλά με την πάροδο του χρόνου, για κάποιους , αυτό εξαφανίζεται εντελώς – κάποιοι επιμένουν μέχρι την ηλικία των 90 , μερικοί χάνω ακόμα και μετά από 40 χρόνια.

Τι ασθένειες προκαλούν ένα απώλεια χωρητικότητας αναρρίχηση ;

Τι ασθένειες προκαλούν ένα απώλεια χωρητικότητας αναρρίχηση ;

Πρώτα απ ‘όλα , ο αλκοολισμός , επειδή το αλκοόλ σε μεγάλες δόσεις έχει αποτέλεσμα επιζήμια για την ικανότητα να έχουν ένα στύση . Αυτός Το ίδιο ισχύει και για τα ναρκωτικά, ιδιαίτερα την κοκαΐνη , την έκσταση και τις φαιναμίνες : αυτοί αυξήστε την ισχύ για α μικρός περίοδος , αλλά κυριολεκτικά « σβήνει » μετά από μερικές δόσεις. Μειώνει τη δύναμη και τη φλεγμονή του προστάτη, τον διαβήτη και ορισμένες ορμονικές παθήσεις , και ειδικότερα την αθηροσκλήρωση των αγγείων των άκρων χαμηλότερα . Το ίδιο συμβαίνει όταν αυτοί αρχίστε να παίρνετε ορμόνες φύλου αρσενικά χωρίς τη συμβουλή γιατρού – τους υπέρβαση θα κάνει το αντίθετο. Κατάθλιψη , άγχος και προσδοκίες ταλαιπωρία είναι επίσης κακός . Πότε ένα ανέγερση αποτυγχάνει ; Στους νέους άνδρες, στύσεις κατά την πρώτη σεξουαλική επαφή αποτυγχάνω συχνά λόγω α υπερδιέγερση . Όσο περισσότερο επιθυμεί ένας άντρας οικειότητα , τόσο περισσότερο είναι δύσκολο να έχεις ένα στύση . εδώ  επίσης η συμπεριφορά τακτικός μιας γυναίκας είναι πολύ σημαντικό – τελικά, ο λόγος βρίσκεται μερικές φορές στο γεγονός ότι είπε ή να κάνεις κάτι λάθος. Εάν, με επαναλαμβανόμενη επαφή , κάτι δεν λειτουργεί , α παθολογία ενδέχεται είναι ύποπτος . Σε γενικά , μια γυναίκα δεν είναι έτσι σημαντικό για α 20χρονο άτομο , αλλά ως τι τη γήρανση , την ατομικότητά του γίνεται πιο σημαντική για αυτήν . Πώς φαίνεται η ένταση της δραστηριότητας σεξουαλικός επηρεάζει ένα στύση ; Οποιαδήποτε απόκλιση από τον κανόνα είναι κακό – και τα δύο υπερβολή και ανεπάρκεια . Μεγάλα διαλείμματα – αρκετά μήνες – είναι γνωστό ότι μειώνει τις στύσεις . Υπάρχει ακόμη και η « απελπισία των ναυτικών » . Από την άλλη πλευρά, 7 με 8 σεξουαλικές επαφές την εβδομάδα μπορώ επίσης μειώσει την ισχύ. Τι μπορεί να θεωρηθεί ως κανόνας της σεξουαλικής ζωής ; Ο καθένας βέβαια έχει τα δικά του . Αλλά σε μέσος όρος , για έναν πατέρα , είναι να κάνετε σεξ 2-3 φορές την εβδομάδα . Συχνότητα κανονικός ελάχιστος είναι ενός χρόνος κάθε δύο εβδομάδες .

Είναι η πιθανότητα σύλληψης σχετίζεται με τη στύση ;

Είναι η πιθανότητα σύλληψης σχετίζεται με τη στύση

Εμμεσος. Στους άνδρες, η κορύφωση της παραγωγής ορμονών σεξουαλικός είναι έφτασε σε ηλικία 30 ετών και μάλιστα τότε , η ισχύς μειώνεται , αν και πολύ απαλά . Η ικανότητα σχεδιασμού μείνε πολύ περισσότερο . Αν και η υπογονιμότητα αυτό είναι σχετίζεται με έλλειψη ορμονών σεξ , στύσεις μπορώ επίσης είναι μειωμένη . Ασκηση μέτρια ( βλ επίσης ασκήσεις για προστατίτιδα ) αυξάνει τη δύναμη, υπερβολική – μειώνει . Και αυτό δεν είναι όχι μόνο κούραση. Το χτίσιμο δυνατών μυών « παίρνει » πολλές ορμόνες σεξουαλικές σχέσεις και, ως εκ τούτου , τη δύναμη του κινήματος μειώνεται . Θα έπρεπε είναι θυμούνται οι λάτρεις του bodybuilding . Η πιθανότητα έχοντας ένα ανέγερση εξαρτάται από την εθνικότητα ; Οι νότιοι είναι γνωστό ότι είναι διεγείρεται πιο εύκολα και πιο γρήγορα , αλλά δεν μπορούν να διατηρήσουν ένα ανέγερση πολύ καιρό . Οι βόρειοι είναι το αντίθετο .

10 γεγονότα για το α ανέγερση

10 γεγονότα για το α ανέγερση

Γνωρίζατε ότι η μυρωδιά των νόστιμων μπισκότων μπορεί σε χαζεύω ένα στύση ; Η επιλογή μας σήμερα θα είναι ενδιαφέρουσα και χρήσιμη όχι μόνο για τους άνδρες, αλλά και για γυναίκες! Πολλά από αυτά γεγονότα είναι Πραγματικά έκπληξη .

1. Δεν χρειάζεται να είσαι γεννημένος για να είσαι σκληρός .

Ναι , αυτή η φιγούρα που πέφτει σε μια οθόνη υπερήχων θα μπορούσε είναι ένα στύση . Στις 6 εβδομάδες της εγκυμοσύνης , τα όργανα γεννητικά όργανα αρχίζουν να αναπτύσσονται και 10 εβδομάδες αργότερα το έμβρυο αρσενικός ενδέχεται αναπτύσσω ένα στύση .

2. Υπάρχουν τρεις τύποι στύσης

μια νύχτα στοχαστικός , ψυχογενής και αυθόρμητος . μια στύση ψυχογενής Οπου συμβαίνει ψυχολογικά πότε μερικοί εγκεφαλικά κέντρα είναι διεγερμένος . Ο μηχανισμός του είναι απλό: νευρικές ώσεις πάει στο μεδούλι η σπονδυλική στήλη και τα νεύρα πηγαίνουν στο σύστημα κτηνοτρόφος .

ανέγερση αντανακλαστικό εμφανίζεται σε έναν άνδρα όταν κάτι ή κάποιος αγγίξτε το πέος του . Να εισαι δεδομένου ότι το δέρμα του πέους είναι εξαιρετικά ευαίσθητο, ακόμη ένα ήπιος ερεθισμός μπορεί ενεργοποιούν προειδοποιήσεις στο σώμα.

νυχτερινές στύσεις ή αυθόρμητος εμφανίζονται σε άντρες όλων ηλικίες .

3. Κατά τη διάρκεια της νύχτας , ένας υγιής άνδρας υποβάλλεται « Στέρηση ύπνου » περίπου τρεις έως πέντε φορές .

Ήταν πειστικά αποδεδειγμένο ότι δεν εξαρτάται από την ανθρώπινη συνείδηση , αλλά από τον μηχανισμό της δεν έχει υπάρξει εξ ολοκλήρου μελετημένος . Υποθέτουμε ότι α η νυχτερινή στύση συμβάλλει στον κορεσμό των ιστών πέους σε οξυγόνο .

4. Υπάρχει ζωή μετά τον θάνατο!

ένα φαινόμενο Περιττός που ονομάζεται «ο πόθος των αγγέλων » συμβαίνει Όταν ένα κανείς πεθαίνει όρθιος . Και το πουλί του μπορεί γίνομαι διαρκεί μετά το δικό του νεκρός! Γεγονός είναι ότι όταν εκείνος δεν υπάρχει ρυθμός καρδιακή , η βαρύτητα του σώματος προκαλεί μια λίμνη αίματος στα πόδια. Και όπως θα είναι οι φλέβες των ποδιών γεμάτο , ένα μέρος του αίματος που παραμένει στο σώμα θα εισέλθει στους ιστούς του πέους , προκαλώντας μεγέθυνση πέους .

5. Μέσο μήκος πέους σε στύση …

… σύμφωνα με μια μελέτη 1661 ανδρών, αυτό έχει περίπου 14 εκατοστά και 12 εκατοστά σε περίμετρο . Επίσης, το μήκος του πέους σε ανέγερση εξαρτάται από το γιατί ο άντρας είναι σε στύση ! Η ανδρική αξιοπρέπεια μετά το σεξ είναι περισσότερο από μετά έχω ονειρεύτηκε και να είναι αυνανίστηκε .

6. Παραλείπετε ένα ντόνατ;

Τροφές που μυρίζουν καλά μπορούν σε ζαλίζει . Πέος . Σύμφωνα με μια μελέτη, η μυρωδιά του μαγειρέματος μπορεί να αυξήσει τη ροή του αίματος προς το πέος κατά σχεδόν 32%. Προέκυψε ένα μείγμα από ντόνατς και κολοκυθόπιτα αύξηση 20%. Παραδόξως , ο συνδυασμός λεβάντας και κολοκυθόπιτας είχε το μεγαλύτερο αποτέλεσμα , προκαλώντας αύξηση της ροής του αίματος κατά 40%. προς το πέος . Το κλειδί για την καρδιά ενός άνδρα είναι ίσως το στομάχι του , αλλά πρέπει να παραδεχτούμε ότι τα αρτοσκευάσματα αρωματισμένο είναι ο τρόπος στο παντελόνι του .

7. Το πέος ενός άνδρα δεν έχει κόκαλα .

Το baculum είναι Το κόκκαλο σχηματίζεται στο ύφασμα συνδετικό ιστό του πέους που εμείς βρίσκεται σε όλους τους κούκους , τις νυχτερίδες , τα τρωκτικά, τα σαρκοφάγα και τα περισσότερα πρωτεύοντα εκτός από τον άνθρωπο .

8. Συνεχής στύση

Οι άνδρες πάσχουν από μια διαταραχή που ονομάζεται πριαπισμός στον οποίο όχι μόνο οι στύσεις εξαφανίζομαι αλλά διαρκούν τουλάχιστον 4 ώρες ! Οτι ενδέχεται φαίνομαι ένα αστείο , αλλά πριαπισμός είναι πραγματικά είναι απίστευτα επώδυνο και δεν είναι πάντα το αποτέλεσμα του σεξουαλικού ενθουσιασμού !

9. Το πέος έχει σχήμα μπούμερανγκ

Το πέος είναι στην πραγματικότητα διπλάσιο από αυτό ορατό μέρος . Η μαγνητική τομογραφία έδειξε ότι το μισό του πέους ήταν πραγματικά κρυμμένο στην κοιλότητα σωματικά . Σε Στην πραγματικότητα , το πέος έχει σχήμα μπούμερανγκ.

10. Εμφάνιση ενδέχεται είναι παραπλανητικός .

Όπως λέει και η παροιμία , « Υπάρχουν δαίμονες στα νερά ήρεμος .» Σύμφωνα με μια μελέτη του 1988, ένα μικρότερο πέος μπορεί γίνε μεγαλύτερος για ένα στύση , που υπερβαίνει ένα μεγαλύτερο ! άλλο απόδειξη που δεν μπορείς να κρίνεις από το εξώφυλλο.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

elGreek