πρωινή στύση

Πως Να διατηρήσω ένα ανέγερση όλα ο νύχτα ;

Απο στύσεις Καλός και σταθερός φαίνομαι είναι ένα άποψη απο Αναφορές σεξουαλικός ΠΟΥ είναι ιδιαίτερα σπουδαίος Για ο φύλο δυνατός . Μπορεί ότι καθε άνδρας κατοπτρίζω από μακρύς στο _ τρόπος του διατηρούν ένα στύση . ο ρυθμός του ΖΩΗ μοντέρνο είναι πολύ συχνά τεταμένος , γεμάτος του στρες και του ένταση νευρικός , αυτό ΠΟΥ οδηγεί νωρίς Οπου αργά απο προβλήματα σε ο περιοχή γεννητικό όργανο , σε ιδιαιτερος εκσπερμάτωση νωρίς και του Λανθασμένος Αναφορές σεξουαλική . Πολύ των ανδρών δεν έχω δεν του προβλήματα του ενθουσιασμού , η όργανα γεννητικά όργανα είναι γρήγορα και ελαστικό , αλλά εκσπερμάτωση προς την προϊόν τα παντα πολύ γρήγορα . ο μικρό Αναφορές σεξουαλικός μη φέρνεις από ευχαρίστηση ούτε στον άνθρωπο ούτε στα δικά του συνεργάτης . Και αυτός δεν άχρηστο _ του ΜΙΛΑ ρε του ικανοποιημένος . Πώς λοιπόν _ να διαβεβαιώσω ένα ανέγερση βιώσιμος και τι μεθόδους εσείς θα βοηθήσει ;

Πως να παρατείνει ένα στύση ;

Πως να παρατείνει ένα στύση

ο Άφεση είναι ένα δείκτης του ο υγεία φυσικός ενός κανείς και ένα αντανάκλαση του του κατάσταση ψυχοσυναισθηματικός . Και πολύ συχνά απο περιστάσεις  ένας ρυθμός γρήγορα και δεν ακόμη ένα μόδα του ΖΩΗ υγιής , η στρες αιτία με απο προβλήματα προς την δουλειά Οπου σε ο ΖΩΗ προσωπικός οδηγούν σε α αθέτηση του Αυτό λειτουργία φυσιολογική . Ολα ότι επηρεάζονται ο πληρότητα απο συναισθήματα και ο ικανοποίηση από εταίρος στη διάρκεια απο Αναφορές σεξουαλική .

Εσείς μπορώ να παρατείνει τα δικα σου ανέγερση και επαναφέρω ο θερμότητα ζεστό στην άρθρωση ψύχεται . Ευτυχώς , αυτός υπάρχει από τώρα και στο εξής Όχι μόνο απο μεθόδους λαογραφία , αλλά επίσης απο που σημαίνει αρκετά αποτελεσματικό . Σε Αυτό άρθρο , εμείς πάμε προσπαθήστε του ΜΙΛΑ ρε απο που σημαίνει τους περισσότερο αποτελεσματικός και τους περισσότερο σίγουρος του λύσει ο πρόβλημα.

Συμπεριφορά του να παρατείνει ένα ανέγερση

Συμπεριφορά του να παρατείνει ένα ανέγερση

Αν τα δικα σου σχέση δεν σκληρός δεν αρκετά πολύς καιρός Για ότι εσείς και τα δικα σου εταίρος ο ήθελε , όχι νομίζω δεν προς την πρόβλημα , αλλά ανεβαίνω προς την εργασία . ο περισσότερο σπουδαίος είναι να μάθουν να ελέγχουν του συναισθήματα . ο προτάσεις παρακάτω _ μπορώ βοηθήστε στην επίλυση _ Αυτό τοποθεσία .

ΕΝΑ αναπνοή βαθύς και σταθερά ενδέχεται να παρατείνει τα δικα σου στύση – αυτό είναι ένα κάνω επιστημονικώς αποδεδειγμένα . Αν εσείς έχω παροτρύνω εκσπερμάτιση , αναπνέω κατα ΒΑΘΟΣ και εκπνεύστε . Οτι θα εμπλουτίσει τα δικα σου κύτταρα εγκεφαλικός σε οξυγόνο , θα αυξηθεί τα δικα σου αντίσταση προς την στρες και θα διατηρήσει εκσπερμάτωση στη διάρκεια ένα βέβαιος χρόνος . δεν εσείς αποθαρρύνουν δεν αν εσείς δεν μπορώ δεν εσείς Συγκεντρώνω επί τα δικα σου αναπνοή Για ο πρώτα φορές . ΕΝΑ εκπαίδευση συνέχισε και απο δεξιότητες αυτοπαρακολούθηση θα βοηθήσει να πάρει ένα Καλά αποτέλεσμα .

ο διάρκεια απο Αναφορές σεξουαλικός Εξαρτάται πολύ κατευθείαν από αλλαγή του θέση από συνεργάτης . Σε αλλάζει του θέση και σε σε επιλέγοντας ένα νέα , εσύ αλλαγή τα δικα σου Προειδοποίηση και εσείς χορήγηση μια υπό όρους ” παύση ” , μετά τι εσείς νιώθω ξανά _ δύναμη και επιθυμία .

Αργά αλλά σίγουρα . ο πρόληψη του εκσπερμάτωση νωρίς θα βοηθήσει στην επιβράδυνση το πλάτος απο κινήσεις από πέος ενός άνδρας σε αναγωγικός ο τριβή του αυτήν κεφάλι . Περιορίζω ένταση από Επικοινωνία και απολαμβάνω αργά του ο εγγύτητα του το άλλο .

εξώθηση από πέος είναι δευτ απο που σημαίνει τους περισσότερο αποτελεσματικός και τους περισσότερο άπταιστα μεταχειρισμένος Για να παρατείνει τους Αναφορές σεξουαλική . Απο ότι εσείς αφή ότι ο αίσθηση οργασμός εντείνεται και ότι εκσπερμάτωση αρχίζει , αυτός είναι απαραίτητη του να στριμώξει ο κεφάλι από πέος και του δεν δεν ο αμολάω μέχρι Αυτό ότι Αυτό αίσθηση περάστε . Αυτό μέθοδος ενδέχεται είναι μεταχειρισμένος διάφορος χρόνος στη διάρκεια τους Αναφορές σεξ , ενώ ότι τους όργανα γεννητικά όργανα αρρενωπός διαμονή σε Καλά κατάσταση Για ότι αυτοί ενδέχεται συνέχισε να διασκεδάζεις .

Αυνανισμός . Αυτός είναι συνήθως μεταχειρισμένος Για ελευθέρωση τους όρχεις του υπέρβαση του σπέρμα και να παρατείνει ανέγερση από πέος , αυτό ποιος έχει το δικό του γύρος επηρεάζονται ο διάρκεια απο Αναφορές σεξουαλική .

Οτι μπορούμε ΝΑ ΚΑΝΩ αλλο ?

Χρήση από δαχτυλίδια σε καουτσούκ ειδικές προσφορές να σταματήσει επίσης εκσπερμάτωση νωρίς . Αυτοί είναι εφαρμοσμένος επί ο πέος και επεκτείνω Ετσι η στύση .

εκπαίδευση προς την υλικές ζημιές καθυστερημένη η εμφάνιση του ο οργασμός . Εμείς ας πατήσουμε συνήθως αυτά τα μύες ακούσια πότε εμείς αφή ο χρειάζομαι να ουρήσει και ας δοκιμάσουμε του τους διατηρώ . Πριν να εκσπερματώσει , σφίγγω τα δικα σου μύες και αφήνω το ” τελειωτικό ” . στιγμιαία .

Μέθοδος του τεντώματος . Αν ο άντρας δεν είναι περισσότερο σε μετρήσει του να καθυστερήσει η εμφάνιση του οργασμός , προσπάθησε του να καθυστερήσει τους όρχεις . ο φισιολογία απο όργανα γεννητικά όργανα αρρενωπός είναι τέτοιος ότι στη διάρκεια ενός Επικοινωνία οικείο , πριν ότι ο σπέρμα δεν αυτό είναι απελευθερώθηκε , η όρχεις προς την συμπιέζω και Πήγαινε πίσω σε η βουβωνική χώρα . Μόλις πριν οργασμός , σήκωσέ τα απαλά προς ο κάτω Για να καθυστερήσει εκσπερμάτωση και να παρατείνει η στύση . Οτι εσείς θα δώσω περισσότερο του χρόνος Για να παρατείνει τα δικα σου οικειότητα .

ΕΝΑ Μεσαίο δυσάρεστος αλλά πολύ αποτελεσματικός του να παρατείνει ένα ανέγερση είναι να προκαλέσει ένα πόνος φυσική σε σας συνεργάτης . Με παράδειγμα , δάγκωμα Οπου πρέζα τα δικα σου εταίρος προς την κορυφή βουνού του τα δικα σου πάθος ενδέχεται να καθυστερήσει ο ελευθέρωση του σπέρμα στη διάρκεια ένα βέβαιος χρόνος . Αλλά υπό όρους ότι αυτός δεν αν δεν ενός επίπτωση φυσικός λεπτό , αλλά απτός και μέτρια .

Τέλος , ας μην ξεχνάμε δεν ο μέθοδος Αρχαίος και αποδεδειγμένο – το προφυλακτικά . Εσείς μπορώ σκοτώνω από αυτούς μύγες Οπου περισσότερο ενός μόνο χτύπημα . Αυτό αντισυλληπτικός προστατεύονται Όχι μόνο εναντίον τους υπάρχοντα του εκσπερμάτωση νωρίς , αλλά πολύ εναντίον τους εγκυμοσύνες Όχι επιθυμητό , το λοιμώξεις και τους ασθένειες σεξουαλικά μεταδοτικό , και παρατεταμένος τους Αναφορές σεξουαλική.

Συμβουλές χρήσιμος Για τους οι άνδρες

Συμβουλές χρήσιμος Για τους οι άνδρες

Αυτός υπάρχει του Πολλά μεθόδους αποτελεσματικός και αποτελεσματικός ΠΟΥ μπορώ εσείς βοηθήστε να μείνετε όρθιος στη διάρκεια πολύ καιρό . Μερικοί μεταξύ τους μπορώ είναι προσφέρεται με ο πρακτική ιατρικός μοντέρνα . ο σεξολόγοι Σημείωση ότι εκσπερμάτωση νωρίς ανεξέλεγκτος είναι ένα σύμπτωμα του ο δυσλειτουργία στυτική . Αυτό πρόβλημα παθολογικός ενδέχεται επίσης τρένο του σοβαρός προβλήματα διανοητική . Φέρνω σε πέρας ότι τα δικα σου εταίρος δεν ενδέχεται δεν είναι πλήρως ικανοποιημένος οδηγεί απο σύνθετο , α απώλεια του εμπιστοσύνη σε εαυτός και ένα αμφιβολία του εαυτός . Του περισσότερα , από πολυάριθμος μέλη από φύλο ισχυρός έχω φόβος απο Αναφορές σεξουαλική . Πόσο του χρόνος Για έχω απο σχέσεις σεξουαλική ; Καθε άνδρας του στρωτός Αυτό ερώτηση τοπικός προς την πιο λιγο ένα χρόνος σε αυτήν ζωή . ο γιατρούς προτείνω : Α Καλός διαίρεση του ενέργεια τα παντα προς την μακρύς του ο ημέρα . Η εμπειρία προβολή ότι τους οι άνδρες περάσετε πολύ ενέργεια Για ο εργασία , δραστηριότητα φυσικός και δεν ακόμη ο απόγευμα αυτοί διαμονή ένα δύναμη της οικειότητας . Αν εσείς διανέμω ο χρέωση ομοιόμορφα , εσύ μπορώ είναι γεμάτος του δύναμη και ενέργεια ο βράδυ . Μείωση του ενθουσιασμός σεξουαλική . Πολύ των ανδρών είναι αρκετά συναισθηματικός , γρήγορος και λαμπρός . Για να αποφύγω ότι ότι δεν προς την παράγουν , αυτός θα είναι χρήσιμος του διευθύνω πάλιν τα δικα σου δυνάμεις σε ένα κατεύθυνση διαφορετικά , από παράδειγμα ένα δραστηριότητα φυσικός έντονο . ΕΝΑ χρόνος ο στρες ηρεμία , οικειότητα σεξουαλικός θα κρατήσει πολύ περισσότερο πολύ καιρό . Ωστε να του διατηρούν ένα ανέγερση στη διάρκεια ένα μακρύς περίοδος , εσύ πρέπει έχω απο σχέσεις σεξουαλικός τακτικά . Σε Αυτό δήλωση , ωστόσο , οποιαδήποτε είναι συγγενής και τα παντα πρέπει είναι μέτρια . ΕΝΑ δραστηριότητα σεξουαλικός υπερβολικό οδηγεί σε εξάντληση , σε α μείωση του ο γενετήσιος ορμή και να _ προβλήματα της στύσης .

Απλοί τρόποι συντήρησης ένα ανέγερση

Όταν ένας άντρας νιώθει ένα λογικό συμπέρασμα κατά τη διάρκεια της οικειότητας , ανάσα βαθιά και κράτα το κι εσύ όσο μπορείς . _ _ _ Σε ορισμένους άνδρες, αυτό μέθοδος βοηθά στην πρόληψη εκσπερμάτιση . Ωστόσο , οι κριτικές των ανδρών δείχνουν ότι λίγοι έχω κατάφερε να αποτρέψει εκσπερμάτιση για πρώτη φορά . Αρχικά , εκσπερμάτιση ενδέχεται είναι καθυστερημένη μισό λεπτό λοιπόν ένα λεπτό και μετά περισσότερο . Μια άλλη εξαιρετική συμβουλή που βοηθά στην καταπολέμηση εναντίον εκσπερμάτωση νωρίς είναι η εκτροπή την προσοχή σας στη διαδικασία τον εαυτό του . Μπορεί να υπάρχει μεγάλος αριθμός _ επιλογές : εσείς μπορώ σκέψη για δουλειά, ημιτελείς δουλειές , σχέδια για το αύριο κ.λπ.

Τι αλλού βοήθεια ;

Εάν εσείς θέλετε να κρατήσετε το δικό σας ανέγερση πολύ καιρό εσύ μπορώ βάλτε ένα προφυλακτικό πάνω σας πέος . Πολλοί άνδρες παρατηρούν ότι το προϊόν μειωμένο λατέξ _ σε κατά συνέπεια η ευαισθησία του πέους , παρατείνει το χρόνο της οικειότητας . Επιπλέον , ” ενήλικες ” καταστήματα πωλούν πολλά προϊόντα ειδικοί που βοηθούν στη διατήρηση _ ένα στύση για μεγάλο χρονικό διάστημα . Μπορεί _ είναι ένα σπρέι επέκτασης ή ένα λιπαντικό εφέ _ επέκτασης . Αν ένας άντρας είναι αρκετά συναισθηματική , συμβουλή Επόμενο μπορώ βοηθήστε τον : Όταν ένα Οργασμός φαίνεται προσέγγιση , πρέπει να σκεφτείς κάτι δυσάρεστο και οικείο . _ _ Λέγεται ότι αυτό _ μέθοδος δροσίζει τους άνθρακες σημαντικά . Οι παρακάτω επιλογές θα βοηθήσει στην παράταση της διάρκειας της σεξουαλικής επαφής : Συμπληρώματα τροφές που αυξάνουν την ανδρική δύναμη, αυξάνουν την ισχύ και καταστέλλουν εκσπερμάτωση νωρίς . Σε κανόνας γενικά , δεν περιέχουν _ όλα αυτά τα συστατικά φυτά που είναι αφροδισιακά _ φυσικός . Φάρμακα αναστολείς . Αυτά τα φάρμακα δημιουργώ ένα σταθερή και υψηλής ποιότητας στύση και πρόληψη εκσπερμάτωση νωρίς . Αυτά τα δισκία έχω πολλά _ αντενδείξεις και επιδράσεις δευτερεύων , αυτός είναι Έτσι συνιστάται η λήψη τους σε περιπτώσεις όπου οι υπολοιποι οι μέθοδοι δεν είναι χρήσιμες . Τα δαχτυλίδια ανέγερση τοποθετείται στο πέος θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από το πρόβλημα της σεξουαλικής επαφής αδύναμος . Αυτά τα προϊόντα πολλαπλών χρήσεων μπορούν είναι χρησιμοποιείται από όλους τους άνδρες , ανεξαρτήτως ηλικίας . Μια αντλία κενού είναι μια συσκευή ειδική που τη βάζει σε κατάσταση « ετοιμότητας » υπό την πίεση που ασκεί το πέος . Όπως δείχνουν οι παραπάνω πληροφορίες , αυτό υπάρχουν πολλοί τρόποι επέκτασης α _ _ στύση . Το ουσιώδες είναι να βρεις τα δικα σου το δικό ευκαιρία και απολαύστε το σεξ όπως και τα δικα σου οι συνεργάτες το επιθυμούν .

Ψυχολογικές και φυσιολογικές τεχνικές για την παράταση της σεξουαλικής επαφής ενός ώρα

  • Ισορροπημένη διατροφή . Η κακή διατροφή είναι ένα από τα κύρια παράγοντες κινδύνου για την υγεία . Μια θρεπτική δίαιτα θα κάνω εσείς νιώθω πολύ καλύτερα . γιατροι _ συνιστούμε να τρώτε τουλάχιστον 5 μερίδες φρούτων και λαχανικών την ημέρα, μειώνοντας την ποσότητα φαγητό γλυκό , για να αντικαταστήσει τα λίπη ζωικά λίπη _ φυτικό ( έλαιο ελιά , λινάρι , μουστάρδα και άλλα έλαια , αβοκάντο).
  • Καλό όνειρο . Η βέλτιστη διάρκεια ύπνου ποικίλος ενός άτομο σε άλλον . Οτι εξαρτάται από την ηλικία , τη δραστηριότητα και άλλα παράγοντες . Πιθανώς τουλάχιστον 8 ώρες ύπνου τη νύχτα _ _ θα αυξηθεί τη δύναμη και την αντοχή σου .
  • Ασκηση τακτικό . Εσείς δεν χρειάζεται να κάνετε επαγγελματικά αθλήματα για εσάς νιώθω καλά. Πολλές τακτικές βόλτες στον καθαρό αέρα, ποδηλασία , παιχνίδια Δραστηριότητες με παιδιά 3.
  • Σεξουαλική επαφή επαναλαμβανόμενο . Κάποιοι άντρες βρίσκουν ότι μετά από μια σύντομη πρώτη σεξουαλική επαφή , αυτοί είναι έτοιμο να συνεχίσει αρκετά γρήγορα . Οτι ενδέχεται να είναι ένας τρόπος πρακτική να παρατείνει την ευχαρίστηση των σεξουαλικών σχέσεων με α κόρη Οπου μια γυναίκα.
  • Χρήση πράκτορες απευαισθητοποιητές . οι άντρες μπορούν είναι υποβοηθούμενη από τη χρήση λιπαντικών ή προφυλακτικά _ που περιέχει ουσίες που μουδιάζουν το πέος . Πιστεύεται ότι το αλκοόλ δρα με τον ίδιο τρόπο για να παρατείνει τη σεξουαλική επαφή , αλλά δεν μπορεί να είναι αρμόδιος βοήθεια αποτελεσματικό στον αγώνα εναντίον εκσπερμάτωση νωρίς . Οι ειδικοί συστήνουν για αποφυγή της χρήσης του συχνάζω λόγω κινδύνων για την υγεία .
  • Παίρνω φροντίδα της υγείας σας. Ορισμένες χρόνιες παθήσεις μπορώ να προκαλέσει ένα εκσπερμάτωση νωρίς . Αυτό είναι Γιατί αυτός είναι τόσο σημαντικό να συμβουλευτείτε έναν γιατρό και να υποβληθείτε στις εξετάσεις απαραίτητο που θα αποκαλύψει τις πιθανές αιτίες αστοχίας του κρεβατιού και τον πραγματικό αντίκτυπό τους .
  •  

Φάρμακα που παρατείνουν τη σεξουαλική επαφή

Μερικές φορές εκσπερμάτωση _ νωρίς συνοδεύεται ενός ανέγερση ανεπαρκής . Σε αυτό υπόθεση φίλε _ ενδέχεται αισθανθείτε μια επιθυμία ακούσιο τερματισμό της σεξουαλικής επαφής , κάτι που φαίνεται ακόμη χειρότερο4 . Τα δικα σου γιατρός ενδέχεται εσείς προτείνω φάρμακα για βελτίωση _ τα δικα σου στύση .

✓ Αυτά τα φάρμακα υποκρίνομαι όταν ένας άντρας είναι ενθουσιασμένος σεξουαλικά . Αυτοί επιτρέπουν τη σταθεροποίηση της στύσης και την επανέναρξη της σεξουαλικής επαφής , κάτι που είναι σημαντικό σε υπόθεση εκσπερμάτωση νωρίς .

δισκία _ μπορώ είναι που λαμβάνονται από άνδρες παρουσία συνοδών ασθενειών . Για παράδειγμα , αυτά φάρμακα μπορώ είναι χρησιμοποιείται σε άνδρες με υπέρταση , νόσο του Πάρκινσον, κατάθλιψη , διαβήτης , μετά από α εγχείρηση προστάτη κ.λπ. Σε κάθε περίπτωση ο γιατρός _ καθορίζει τη δυνατότητα λήψης φαρμάκων για α ασθένεια ιδιαίτερα .

✓ Μελέτες δείχνουν ότι η μακροχρόνια χρήση των αναστολέων PDE-5 σε ορισμένους άνδρες βελτίωσαν τις οδούς ουρητικός χαμηλότερα ( ενόχληση ούρων ), καθώς και στύση και συνολική ποιότητα ζωής.8

Σεξουαλική επαφή παρατεταμένος είναι λαμβάνεται χάρη στον α πλησιάζω ολοκληρωμένη .

Η λύση στο πρόβλημα της εκσπερμάτωσης νωρίς είναι σε κάθε υπόθεση ατομική . υποστήριξη _ αμοιβαία και κατανόηση αμοιβαία μεταξύ των εταίρων είναι πολύ σημαντικό . Μια ιατρική συμβουλή είναι απαραίτητη ώστε να για να αποκλειστούν ασθένειες που μπορούν οδηγούν σε δυσκολίες στο κρεβάτι και επιλέγουν το βέλτιστο πρόγραμμα θεραπείας .

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

elGreek