διαρκής στύση

Πως Να διατηρήσω ένα ανέγερση περισσότερο πολύς καιρός

εκσπερμάτωση νωρίς είναι δευτ απο προβλήματα τους περισσότερο ρεύματα ότι τους οι άνδρες συμβουλεύομαι στο σπίτι του σεξολόγος . Αυτός ενδέχεται να προκαλέσει ο εμπιστοσύνη σε εαυτός , ο κατάθλιψη διανοητικός και επίσης συμβάλλουν στην  αλλοίωση απο σχέσεις Μεταξύ συνεργάτες .

ο ειδικοί περιγράφω τους αιτίες του Αυτό πρόβλημα όπως και συγγενής . Αυτά περιλαμβάνουν  ένα μείωση απο επίπεδα του σεροτονίνη σε τους κύτταρα εγκεφαλικός Ετσι μόνο ένα ευαισθησία αυξήθηκε απο δέκτες δέρμα πέους6 .

Υπάρχει επίσης  απο αιτιολογικό δεδομένα . Αυτά περιλαμβάνουν  ο άγχος , α ταίζω ανισόρροπος , η έλλειψη δραστηριότητας φυσικός τακτικός και οι υπολοιποι παράγοντες ΠΟΥ μπορώ βλάψει το  υγεία Συνολικά και επηρεάζουν αρνητικά η « δύναμη ανθρώπινο ».

Διάφορα ασθένειες μπορώ τρένο ένα εκσπερμάτωση πρώιμα : νευρώσεις , προστατίτιδα , ασθένειες λοιμώδη κτλ .

Αν εσείς έχω ένα πρόβλημα εκσπερμάτωση πρόωρος , αυτός είναι συμβουλεύτηκε του δεν δεν σκεφτείτε το  ερώτηση ” αυτό ΝΑ ΚΑΝΩ Για να παρατείνει τους Αναφορές σεξουαλική ; και συμβουλεύομαι Πρωτα απο ολα ένα γιατρός . ο αιτίες αυτόματη ανίχνευση και τους προσπάθειες του αυτοεξυπηρέτηση μπορώ αποτυγχάνω . Και επειδή  από χρόνος χαμένος , ο διαγνωστικός και ο θεραπευτική αγωγή μπορώ είναι περίπλοκη .

Με επομένως , το καλύτερα λύση σε ένα πρόβλημα ευαίσθητος είναι του να συμβουλευτείτε ένα γιατρός .

Πώς να αντιμετωπίσετε προβλήματα στυτικής δυσλειτουργίας  

Πώς να αντιμετωπίσετε προβλήματα στυτικής δυσλειτουργίας

Να ξέρεις πώς να βελτιώνεσαι τα δικα σου στύση και αποκατάσταση σεξουαλικών σχέσεων υγιής , το πρώτο βήμα είναι να μάθουν τους λόγους για την εμφάνισή τους. Και σύμφωνα με τη φύση τους εμφάνιση , εσύ μπορώ επιλέξτε το καλύτερο θεραπεία . Μπορεί  είναι οι ακόλουθες καταστάσεις :

 • Ψυχικές διαταραχές και στρες. διαθέσεις  κατάθλιψη και ιδιωτικές καταστάσεις αγχωτικό είναι μια από τις πιο κοινές αιτίες προβλημάτων στη σεξουαλική ζωή ενός άνδρα . θεραπεία  συνίσταται σε αυτό περίπτωση χρήσης ηρεμιστικών   συνταγογραφείται από ειδικό και να συμβουλευτείτε ψυχολόγο . Σε αυτό υπόθεση επίσης , αυτός είναι συνιστάται να ξεκουραστείτε περισσότερα και προσπαθήστε αποφυγή εμπειριών  νευρικός .
 • Ανεπαρκής και ανθυγιεινή διατροφή . ανθυγιεινά τρόφιμα μπορώ έχει ως αποτέλεσμα την επιβράδυνση και την κακή στύσεις . Σύμφωνα με μελέτες, πάρα πολλά λιπαρά και πλούσιες σε θερμίδες τροφές παρεμβαίνουν στη φυσιολογική λειτουργία του συστήματος κτηνοτρόφος . Σε αυτό περίπτωση αυτός  είναι απαραίτητο για την τροποποίηση της διατροφής , για να γίνει πιο ισορροπημένη και για χρήση τροφών χρήσιμες για την ισχύ, όπως π.χ ότι : μέλι , ξηρούς καρπούς , όσπρια , μερικά αποξηραμένα φρούτα, θαλασσινά , μπαχαρικά , χουρμάδες , ρόδι.
 • Καθιστικός τρόπος ζωής . Η έλλειψη σωματικής δραστηριότητας μπορεί τρένο στασιμότητα του συστήματος  αναπαραγωγικός αρσενικό , γιατί η ροή του αίματος προς το πέος επιβραδύνει και στύση είναι κοντός και αδύναμος . Σε αυτό περιπτώσεις , αθλητισμός και γυμναστική , πρωινό τρέξιμο και ασκήσεις φυσιοθεραπείας είναι συνιστάται .
 • Πάρα πολύ σκληρά. προβλήματα βάρους   είναι λόγω ανεπαρκούς και μη ισορροπημένης διατροφής  Ετσι παρά έλλειψη άσκησης . Μόνος δίαιτα και ενεργό αθλητισμό μπορεί να βοηθήσει εδώ .
 • Χρόνια κόπωση . Στον σύγχρονο κόσμο , οι περισσότεροι άνδρες δεν ξοδεύουν χρόνο ξεκούρασης . λόγω του όγκου της εργασίας και της έλλειψης χρόνου. Η υπερβολική σωματική δραστηριότητα είναι πολύ επιβλαβές για την υγεία και τον οργανισμό , που επηρεάζει επίσης σεξουαλική ζωή . Εδώ , πρέπει να ξέρετε πώς να ενισχύσετε τη στύση σας σε περίοδος εξάντληση : κοιμηθείτε τουλάχιστον 8 ώρες την ημέρα, ξεκουράζεστε πιο συχνά , συμμετέχετε σε μασάζ και άλλα χαλαρωτικές θεραπείες .
 • σεξουαλική ζωή ακατάλληλη . Σύμφωνα με τους ανδρολόγους , είναι ένας σημαντικός λόγος για στύση αδύναμος . Να διορθώσει αυτή η κατάσταση είναι αρκετά απλό – αυτό απλά ξεκινήστε με τη σεξουαλική σας επαφή συνηθισμένο το πρωί . Πότε ένα άτομο ξυπνά , το σώμα παράγει την περισσότερη τεστοστερόνη . Επιπλέον , ήταν  αποδείχθηκε μόνο ένα μυστικότητα τακτικός ομαλοποιεί τη λειτουργία στυτική και τονώνει όχι μόνο το σύστημα αναπαραγωγικός αλλά επίσης το σώμα στο σύνολό του.
 • Κατάχρηση τσιγάρων και αλκοόλ . Μερικοί Ανθρωποι σκεφτείτε ότι το αλκοόλ αυξάνει τις στύσεις , αλλά  Αυτό δεν είναι αλήθεια . Για να αποκαταστήσει την ανδρική ισχύ, αυτός είναι συνιστάται η ελαχιστοποίηση της ποσότητας αλκοόλ καταναλώνεται .

Ψυχολογικές και φυσιολογικές τεχνικές για την παράταση της σεξουαλικής επαφής μέχρι ένα ώρα

 • Ισορροπημένη διατροφή . Η κακή διατροφή είναι ένα από τα κύρια παράγοντες κινδύνου για την υγεία . Μια θρεπτική δίαιτα θα σε βοηθήσει νιώθω πολύ καλύτερα . γιατροι  συνιστούμε να τρώτε τουλάχιστον 5 μερίδες φρούτων και λαχανικών την ημέρα, μειώνοντας την ποσότητα φαγητό γλυκό , για να αντικαταστήσει τα λίπη ζώο από λάδια φυτικά ( έλαια ελιά , λινάρι , μουστάρδα και άλλα , αβοκάντο).
 • Καλό ύπνο . Η βέλτιστη διάρκεια ύπνου ποικίλλει για το καθένα άτομο . Οτι εξαρτάται από την ηλικία , τη δραστηριότητα και άλλα παράγοντες . Ο ύπνος τουλάχιστον 8 ώρες την ημέρα θα αυξηθεί πιθανότατα τη δύναμη και την αντοχή σου .
 • Ασκηση τακτικό . Εσείς δεν χρειάζεται να κάνετε επαγγελματικά αθλήματα για εσάς νιώθω καλά. Πολύ περπάτημα , ποδηλασία στον καθαρό αέρα, παιχνίδια Δραστηριότητες με παιδιά 3.
 • Σεξουαλική επαφή επανάληψη . Κάποιοι άντρες βρίσκουν ότι αυτοί είναι έτοιμοι να προχωρήσουν σχετικά  γρήγορα μετά από μια σύντομη πρώτη σεξουαλική επαφή . Οτι ενδέχεται να είναι ένας τρόπος πρακτική να παρατείνει την ευχαρίστηση των σεξουαλικών σχέσεων με α κόρη Οπου μια γυναίκα.
 • Χρήση απευαισθητοποιητών .  οι άντρες μπορούν είναι βοήθησα σε χρήση λιπαντικών  ή προφυλακτικά  που περιέχει παράγοντες μουδιασμού του πέους . Πιστεύεται ότι το αλκοόλ λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο για να παρατείνει τη σεξουαλική επαφή , αλλά δεν μπορεί να ονομαστεί βοήθεια αποτελεσματικό στον αγώνα εναντίον εκσπερμάτωση νωρίς . Οι ειδικοί συστήνουν για αποφυγή της χρήσης του συχνάζω λόγω κινδύνων για την υγεία .
 • Παίρνω φροντίδα της υγείας σας. Ορισμένες χρόνιες παθήσεις μπορώ να προκαλέσει ένα εκσπερμάτωση νωρίς . Επομένως , αυτός  είναι πολύ σημαντικό να συμβουλευτείτε γιατρό και να υποβληθείτε στις εξετάσεις απαιτείται προκειμένου να αποκαλυφθούν οι πιθανές αιτίες αστοχίας του κρεβατιού και του υπάρχοντα αποτελεσματικό .

Φάρμακα που παρατείνουν τη σεξουαλική επαφή

Φάρμακα που παρατείνουν τη σεξουαλική επαφή

Μερικές φορές εκσπερμάτωση  νωρίς είναι σχετίζεται με α ανέγερση ανεπαρκής . Σε αυτό υπόθεση φίλε  ενδέχεται αισθανθείτε μια επιθυμία ακούσιος να σταματήσει ταχέως να κάνετε σεξ , πράγμα που το κάνει χειρότερο . Τα δικα σου γιατρός ενδέχεται εσείς συνταγογραφήστε φάρμακα για βελτίωση  τα δικα σου στύση .

✓ Αυτά τα φάρμακα δουλειά όταν ένας άντρας είναι ενθουσιασμένος σεξουαλικά . Αυτοί επιτρέπω ένα πιο σταθερή στύση και επιτρέπουν τη σεξουαλική επαφή επαναλαμβάνεται , κάτι που είναι σημαντικό για το πρόβλημα της εκσπερμάτωσης νωρίς .

Οι άνδρες μπορούν να πάρουν τα δισκία σε την ίδια ώρα. Αυτά τα φάρμακα μπορώ είναι χρησιμοποιείται , για παράδειγμα , σε άνδρες που πάσχουν από υπέρταση , νόσο του Πάρκινσον, κατάθλιψη , διαβήτης , μετά από α εγχείρηση προστάτη κ.λπ. Σε κάθε υπόθεση , σου γιατρός θα αποφασίσει αν εσείς μπορεί να πάρει φάρμακο για μια συγκεκριμένη πάθηση .

Σεξ περισσότερο στο σεξ είναι συνειδητοποίησα χάρη στον α πλησιάζω ολοκληρωμένη .

Σε κάθε περίπτωση , η λύση στο πρόβλημα της εκσπερμάτωσης νωρίς είναι μοναδική. υποστήριξη  αμοιβαία και κατανόηση αμοιβαία μεταξύ των εταίρων είναι πολύ σημαντικό . Συμβουλευτείτε έναν γιατρό είναι ζωτικής σημασίας για τον αποκλεισμό ασθενειών που προκαλούν προβλήματα στο κρεβάτι και για την επιλογή του βέλτιστου προγράμματος θεραπείας .

 

Απλοί και αποτελεσματικοί τρόποι για να παρατείνετε τη σεξουαλική επαφή

1.     Χρησιμοποιήστε πρόσθετα

Ο ευκολότερος τρόπος για να παρατείνετε τη σεξουαλική επαφή είναι να χρησιμοποιεί προφυλακτικά και λιπαντικά αναισθητικά που μειώνουν την ευαισθησία και δεν αφήνουν έναν άντρα να διαρκέσει πολύ καιρό .

Άλλες εναλλακτικές λύσεις είναι τα προφυλακτικά  πρωκτικό . Αυτοί είναι συνήθως πιο χοντρό από το συνηθισμένο , που σημαίνει   ότι αυτοί περιορίζω επίσης ευαισθησία .  Αλλά ίδιο το συνηθισμένο δεν πρέπει να είναι αγνοήθηκε : σεξ χωρίς προφυλακτικό  τελευταία στις περισσότερες περιπτώσεις   πιο λιγο μακρύς και μπορεί έχουν τις πιο δυσάρεστες συνέπειες .

2.     Αυνανίζομαι

Ένας από τους λόγους για την εκσπερμάτωση νωρίς είναι η σχετική σπανιότητα της σεξουαλικής επαφής . Αν τέτοια είναι η περίπτωση ( δηλαδή εσύ  συναντώ σπάνια συνεργάτης  τακτικός ή ότι εσύ έχω σπάνια κάνουν σεξ μαζί του ), αυτός είναι προτιμότερος εξαλείψτε τη συσσωρευμένη ένταση ακόμα και την προηγούμενη μέρα Οπου μόλις πριν το σεξ .  Οτι μειώνει τον κίνδυνο να τελειώσει η συνάντηση πρόωρα .

Ο αυνανισμός είναι επίσης ένας τρόπος να μάθουν να ελέγχουν ένα στύση . Με συνεχή εκπαίδευση, εσείς αρχίζουν να αναγνωρίζουν και να διαχειρίζονται τα συναισθήματα που οδηγούν στην εκσπερμάτωση .

3.     Χρήση τεχνικών για την καθυστέρηση του οργασμού

σταματήστε την έναρξη

Αυτή η τεχνική δεν μπορεί είναι χρησιμοποιείται μόνο κατά τη διάρκεια του αυνανισμού ή της σεξουαλικής επαφής . Ο στόχος είναι για να σταματήσει η διέγερση μόνο πριν οργασμό και συνεχίστε ενώ οι προ-οργασμικές αισθήσεις είναι εξασθενημένα .

Αναπνεύστε καλά

Η μέθοδος είναι παρόμοια με την προηγούμενη . Ο άνθρωπος αισθάνεται οργασμό πλησιάστε , επιβραδύνετε και πάρτε α Οπου αρκετές βαθιές αναπνοές. Οτι θα τη βοηθήσει να χαλαρώσει .

Διείσδυση αργός

Το γεγονός είσαι εσύ μπορώ αποφύγετε την τριβή  γρήγορα . Αυτός είναι καλύτερα να ξεκινήσετε με κινήσεις αμοιβαίος του στο λιγότερο από τρία δευτερόλεπτα . Άρα σε 4-5 λεπτά εσύ εσείς σηκώστε λίγο από το έδαφος. Εάν εσείς αισθανθείτε έναν οργασμό προσέγγιση , εσύ μπορώ εσείς σταμάτα και μείνε μέσα σου   εταίρος μέχρι τι εσύ  νιώθεις ότι εσύ μπορεί να συνεχίσει τη διαδικασία .

Τεχνολογία 7-9

Η μέθοδος αποτελείται από εναλλάξ επτά τριψίματα γρήγορο και νέο τριβή αργός . Οτι θα διατηρήσει τα δικα σου συνεργάτης σε ρυθμό άνετα χωρίς εσένα επιτρέπω να φτάσει γρήγορα η γραμμή της άφιξης .

Το πλεονέκτημα όλων αυτές οι τεχνικές είναι ότι ο άνθρωπος είναι επικεντρώνεται στον έλεγχο . Και όσο περισσότερο ελέγχει τον εαυτό του , τόσο μεγαλύτερος είναι ο κίνδυνος εκσπερμάτωση νωρίς είναι αδύναμος .

 • Άσκηση μυών του βλεννογόνου

ασκήσεις Kegel , που αρχικά σχεδιάστηκαν για γυναίκες, είναι κατάλληλες επίσης στους άνδρες. Η άσκηση βοηθά στην επίλυση προβλημάτων  ουροποιητικό και δυναμώνει και παρατείνει η στύση .

Πρώτα από όλα εσύ πρέπει βρείτε τον ίδιο ηβοκοκκυγικό μυ σε τον εαυτό σου . Αυτό είναι απλός : προσπαθήστε για να σταματήσετε τη ροή των ούρων κατά την ούρηση χωρίς τη χρήση των μυών του ισχίου , του ποδιού ή της κοιλιάς . Θάνατος ; Έτσι εσείς το έκανε με τον ίδιο μυ του υπολογιστή.

Πώς μπορώ να το εκπαιδεύσω; Χρησιμοποιήστε το ίδιο συμβουλή για να το κόψετε για ούρηση : τρία σετ των 10 έως 15 επαναλήψεων την ημέρα είναι αρκετά . Σε την ίδια στιγμή, αυτός δεν είναι απαραίτητο για να πάτε στην τουαλέτα για να ασκηθείτε : δεν μπορείς  φανταστείτε τη διαδικασία . Τέλος , χρόνος μυϊκής έντασης ενδέχεται είναι παρατάθηκε σε 5-10 δευτερόλεπτα .

 • Χρησιμοποιήστε δαχτυλίδια  ανέγερση

Αυτά τα sextoys είναι ειδικά σχεδιασμένο να παρατείνει και να ενισχύει τα δικα σου στύση . Αυτοί πιέστε το πέος , μειώνοντας τη ροή του αίματος .

Αλλά αντί για δαχτυλίδι στύση , εσύ μπορώ χρησιμοποιώ τεχνική συμπίεσης : πριν από την έναρξη του οργασμού , πιέστε το σημείο ανάμεσα στο σώμα και το κεφάλι με το σας δάχτυλα .

 • Θυμηθείτε τη μεγάλη δύναμη του προκαταρκτικού παιχνιδιού

Το πρώτο πλεονέκτημα των μακριών κτυπημάτων είναι ότι εσείς μάθετε να διαφέρετε εκσπερμάτιση αντί να το βιώνεις ταυτόχρονα. Δεύτερο : εσείς Ξύπνα τα δικα σου εταίρος όσο το δυνατόν περισσότερο και αυξάνουν τις πιθανότητες να έχετε οργασμό σε την ίδια ώρα.

 • Αλλάξτε θέσεις και κάντε διαλείμματα

Μεταβάλλοντας τη θέση, εσείς μπορώ αναπνεύστε λίγο και μειώστε  ενθουσιασμός . Φυσικά , διαφοροποιήστε τα είδη. εμπνέομαι εδώ και εδώ .

Εάν εσείς σκέψου ότι ο νέος δίσκος δεν θα αλλάξει οριστικά τίποτα , κάνε ένα διάλειμμα. Αυτό φορές αυτός  ενδέχεται είναι προορίζεται για έναν συνεργάτη .

 • Αποσπάται

Αν ο οργασμός είναι αμέσως , προσπαθήστε να σκεφτείτε κάτι άλλο . Φυσικά , αυτό είναι πιο εύκολο να το πεις παρά να το κάνεις. Ειδικά σε μια κατάσταση όπου εσείς βρίσκονται στα όρια του ενθουσιασμού . Αλλά με άλλες τεχνολογίες, αυτό τεχνολογία ενδέχεται λειτουργούν .

 • μην απελπίζεσαι

ανησυχία είναι συχνά η αιτία της εκσπερμάτωσης γρήγορα . Επομένως , δεν πρέπει να το παρακάνετε . φόρεμα πριν το σεξ .  Μετά από όλα, εσείς μπορώ ακόμη εσείς εκδίκηση Οπου να φέρει τα δικα σου σύντροφος οργασμού  ενός με άλλο τρόπο, έστω αν εσείς να σταματήσει πρόωρα . Έτσι πιο θετική στάση και λιγότερο του άγχους .

Τρόποι και συμβουλές βελτίωσης  ανέγερση

Τρόποι και συμβουλές βελτίωσης  ανέγερση

1. Ντους με αντίθεση . εναλλαγή νερό το ζεστό και το κρύο έχει αποτέλεσμα ευεργετικό για την κυκλοφορία του αίματος και το σύστημα νευρικός . Το ντους είναι ιδιαίτερα χρήσιμο πριν οικειότητα σεξουαλική – αυτή αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος στο πέος και ενεργοποιεί την ευαισθησία συγκεκριμένα των καταλήξεων νευρικός .

Μασάζ ποδιών . Ήταν  αποδεδειγμένο ότι οι απαλές κινήσεις μασάζ πριν το σεξ  αυξάνουν στύση και αύξηση ενθουσιασμός . Αυτός είναι συνιστάται να περπατάτε πιο συχνά ξυπόλητοι σε γρασίδι , άμμο, πέτρες και χώμα.

3. Μετριάστε το σώμα. Οι ειδικοί συστήνουν το στέγνωμα με νερό  κρύο , νερό και κολύμπι τακτικά στο ποτάμι. Ολα αυτά τα μέτρα έχουν αποτέλεσμα  θετικά για το σύστημα καρδιαγγειακό και σύστημα νευρικό , βελτιώνοντας την κυκλοφορία του αίματος στο σώμα.

4. Χρησιμοποιήστε το φάρμακο  παραδοσιακό . Διάφορα αφεψήματα και αφεψήματα βοτάνων είναι λαμβάνονται υπόψη όπως και ένα από τα καλύτερα που σημαίνει να βελτιωθεί στύση και είναι μεταχειρισμένος για αιώνες.

Αλλά θυμήσου ότι αυτό είναι όλα τα μέτρα  προληπτικά μέτρα που θα βοηθήσουν στην πρόληψη την έναρξη της δυσλειτουργίας στυτική . Φροντίστε τον εαυτό σας για προβλήματα το σεξ δεν μπορεί μόνο χειροτερεύει την κατάσταση . Επομένως , όλες οι διαδικασίες επεξεργασίας    πρέπει να ξεκινά με α επίσκεψη σε ειδικό . Μόνο γιατρός  επαγγελματίας ενδέχεται καθιερώστε μια γρήγορη διάγνωση και συνταγογραφήστε θεραπεία κατάλληλος .

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

elGreek