βελτιώστε τη σεξουαλική σας ζωή

Πώς να αποκτήσετε ένα ισχυρότερη στύση

Πότε κάτι δεν λειτουργεί όπως _ θα έπρεπε , αυτό _ Είναι σημαντικό να κατανοήσουμε την επιστήμη πίσω από το τι πρέπει να συμβεί για να εντοπιστεί το πρόβλημα . Αποκτώ ένα ανέγερση είναι μια διαδικασία πλήρης σε σώμα και ψυχή .

Οτι προκαλεί την απελευθέρωση ενός νευροδιαβιβαστή ονομάζεται ντοπαμίνη και στέλνει ένα χημικό μήνυμα από τον εγκέφαλο στο πέος , προκαλώντας αυξημένη ροή αίματος προς το πέος . Τα αγγεία γραμμές αίματος που οδηγούν στο σύστημα αναπαραγωγικός είναι έπειτα χαλαρό , που βοηθά στην αύξηση της ροής του αίματος σε την κοιλιά . Πότε εσείς μην ενθουσιάζεσαι αγγεία _ _ αίμα από το δικό σου το πέος είναι μόνο εν μέρει _ ανοιχτό . Αλλά πότε τα δικα σου εγκέφαλος στείλτε ένα μήνυμα στο δικό σας πέος υποδεικνύοντας ότι εσείς είσαι έτοιμος για σεξ , αγγεία αίμα ανοίξτε και αφήστε περισσότερο αίμα να εισέλθει . Λόγω της αυξημένης ροής του αίματος , το αίμα εισέρχεται στο πέος , γεγονός που οδηγεί στη μεγέθυνσή του και την εμφάνιση στύση .

Το ίδιο συμβαίνει _ πότε εσείς χάνω τα δικα σου στύση . ανέγερση είναι αντίστροφα όταν οι μύες του πέους αρχίζουν να συστέλλονται , γεγονός που σταματά τη ροή του αίματος . συμβαίνει _ _ πότε τα δικα σου εγκέφαλος να σταματήσει για να στείλετε σήματα στο δικό σας πέος και αυτή η απάντηση ορμονική σταματά . Τα πλοία σας αίμα αρχίζουν να συρρικνώνονται και να ρέει το αίμα προς το πέος θα επιβραδύνει .

Η φυσιολογία που επιτρέπει Αυτό επεξεργάζομαι, διαδικασία είναι σχετίζεται με την ανατομία του πέους _ τον εαυτό του . Το πέος είναι που αποτελείται από δύο υπνοδωμάτια που ονομάζεται σηραγγώδη σώματα . Αυτοί εκτείνεται από την άκρη του πέους μέχρι λεκάνη . Το εσωτερικό αυτών υπνοδωμάτια είναι γεμάτη με ύφασμα και κονσέρβα τραβήξτε αίμα για να αυξήσετε τον όγκο και το μέγεθος του αίματος .

Αν και φυσική ανατομία και χημεία είναι σημαντικό για την απόκτηση και τη διατήρηση ένα στύση , εγκέφαλος είναι ένα από τα πιο σημαντικά κομμάτια του παζλ. στύσεις _ είναι ελέγχεται από πολλά μέρη του εγκεφάλου , συμπεριλαμβανομένων ο υποθάλαμος , το σύστημα μεταιχμιακό και φλοιό. Τα μηνύματα διέγερσης είναι αποστέλλονται σε κέντρα στυτική σπονδυλική στήλη _ σπονδυλικά , τα οποία υποστηρίζουν η στύση . Όταν υπάρχει πρόβλημα με την ικανότητα του εγκεφάλου να στέλνει αυτά τα σημαντικά μηνύματα _ _ μπορεί να αυξήσει τον μυϊκό τόνο το πέος λειαίνει και αποτρέπει τη χαλάρωση που απαιτείται για να αποκτήσετε ένα στύση .

Πώς να αποκτήσετε ένα ισχυρότερη στύση ;

Πώς να αποκτήσετε ένα ισχυρότερη στύση

Να διατηρηθεί ένα ισχυρή στύση , το σώμα και το μυαλό σας πρέπει είναι σε καλή κατάσταση . Μερικοί ένας αριθμός κρίσιμων παραγόντων παίζει ρόλο στις σωματικές και ψυχικές επιπτώσεις ενός στύση .

Από φυσική άποψη , είμαστε πολύ πιθανώς ο #1 παράγοντας για την απόκτηση και τη διατήρηση ένα στύση , αν Το σώμα σας δεν είναι υγιές, εξασφαλίστε την κυκλοφορία και τη λειτουργία του αίματος κατάλληλο θα είναι επίπονο . Από πολλές τρόπους . Ακριβώς όπως ένα αυτοκίνητο που χρειάζεται ρύθμιση , ένα απροσδιόριστο αμάξωμα Οπου σε το υπερβολικό βάρος θα αναγκαστεί να πετύχει μερικοί λειτουργίες , όπως να προκαλέσει ένα στύση .

είσαι επιμελής είναι πολύ σε μεγάλο μέρος ένα έργο διανοητική . Ναι , οι άντρες είναι κυριευμένος από « παραμένει ” σχεδιασμένο και μπορεί _ έχω ένα στύση από καιρό σε καιρό, αλλά σε γενικός , α ανέγερση πρέπει είναι που λαμβάνεται με νοητική διέγερση . Εάν εσείς δεν είστε ενθουσιασμένοι , το σώμα σας δεν θα στέλνει πλέον αίμα σε εσάς πέους , συνοπτικά και υπογραμμισμένα . Έτσι , για να πάρετε ένα ανέγερση υγιείς και καθαροί , εσύ έχω τελικά χρειάζεται καθαρό και ξεκάθαρο μυαλό . Διατήρηση υγιούς μυαλού _ θα προσφέρει πνευματική τόνωση κατάλληλο την κατάλληλη στιγμή.

Το κοντό κατάλογος παραγόντων _ περιλαμβάνει :

 • Ένταση – Το μυαλό σας πρέπει να επικεντρωθεί στο έργο που έχετε στο χέρι , όχι στο εξωτερικό άγχος Οπου άγχος .
 • Καλή Καρδιαγγειακή Υγεία – Σας ανέγερση είναι που προκαλείται από την πρόσληψη αίμα στο πέος , επομένως μια δυνατή καρδιά είναι σημαντική.

Η θλιβερή αλήθεια είναι ότι υπάρχουν πολλά περισσότερα πράγματα που μπορεί να πάνε στραβά και να επηρεάσουν την υγεία σας στύση από το αντίστροφο .

Υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει είναι κάνε για να πάρεις ένα ισχυρή στύση , άρα η δύναμη του α Η ανδρική στύση είναι ένας καλός δείκτης τους γενική κατάσταση υγείας . Πρώτον , οι ορμόνες σας πρέπει είναι κυκλοφόρησε κατόπιν παραγγελίας , σας αρτηρίες πρέπει μεταφορά αίματος σε τα δικα σου πέος με α αποδοτικότητα τέλειο , δικό σου Σύστημα νευρικός πρέπει στείλετε του σήματα ανεμπόδιστα και το μυαλό σας πρέπει _ λειτουργία σε τέλειος αρμονία με το σώμα σας. Υπάρχει κάτι να ζητήσετε από το σώμα σας .

Πώς να αποκτήσετε καλή στύση _ είναι ενδιαφέρουσα για τους άνδρες και η ερώτηση δεν είναι ασαφής και απαιτεί ένα αντανάκλαση διεξοδική επειδή η ποιότητα του σας ανέγερση είναι κατευθείαν συνδέεται με την ικανοποίηση της σεξουαλικής επαφής .

Δυσλειτουργία _ στυτική φαίνεται είναι ένα κοινό πρόβλημα που μπορεί έχουν πολλαπλά συμπτώματα . Κάποιοι άντρες βρίσκουν που δεν μπορούν να έχουν στύση , άλλα δυσκολεύονται να διατηρηθούν ένα στύση και ακόμα άλλοι έχουν ένα εκσπερμάτωση νωρίς .

Υπάρχουν πολλές αιτίες δυσλειτουργίας _ _ στυτική . Είναι πιθανό ότι οι ασθένειες – διαβήτης , προστατίτιδα , αδένωμα – έχουν είχε αρνητικό αντίκτυπο στη σεξουαλική υγεία . Οι παράγοντες Δεν αποκλείονται ψυχολογικά – φόβος αποτυχίας , αμφιβολία για τον εαυτό . _ _ Παράγοντες _ εξωτερικός μπορώ επηρεάζουν επίσης – η υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ , η έλλειψη ύπνου κ.λπ.

Εσείς πρέπει λοιπόν να ξέρεις τι _ πρέπει να κάνουμε για να έχουμε ένα στύση ; Ποιο είναι το καλύτερο Τρόπος αποκατάστασης της σκληρότητας και της ελαστικότητας του πέους ;

Διαδρομές γαστρονομικός

Διαδρομές γαστρονομικός

βατόμουρα _ σκοτεινό , σχεδόν Τα βατόμουρα , καθώς και τα βατόμουρα και τα βατόμουρα , περιέχουν πολλά βιταμίνες και μέταλλα που έχουν αποτέλεσμα _ θετική για την υγεία των ανδρών. Αυτά τα μούρα είναι ιδιαίτερα πλούσιο σε ανθοκυανίνες . Να εξηγήσω τον αντίκτυπό τους, εσύ πρέπει σκάψτε λίγο πιο βαθιά στη διαδικασία του ανθρώπινου ενθουσιασμού .

Το πέος σκληραίνει και γίνεται ελαστικό λόγω πλήρωσης του σπηλαιώδους σώματος με αίμα , αλλά με αίμα οξειδώνεται νιτρικός πρέπει να το εισάγετε . Όταν οι ριζοσπάστες _ πολύ Ελεύθερος κυκλοφορούν στο αίμα, η συγκέντρωση του οξειδίου νιτρικός μειώνεται σε συνέπειες και προβλήματα εμφανίζονται στο στομάχι . _ _

Η κατάσταση μπορεί να αλλάξει εάν το σώμα είναι τάισα των ανθοκυανινών . Αυτές οι ουσίες συμβάλλουν στην εξουδετέρωση των ριζών δωρεάν , χάρη στο οποίο το επίπεδο οξείδιο νιτρικός υπόλοιπο ψηλά .

μαύρη σοκολάτα (πάνω από 90% κακάο) περιέχει επικατεχίνες , ουσίες που αυξάνουν την κυκλοφορία του αίματος στο σώμα, συμπεριλαμβανομένων των οργάνων εκτροφείς . Αυτός είναι συνιστάται η κατανάλωση περίπου 30 γραμμαρίων σοκολάτας την ημέρα.

παρακάτω τροφές εσείς θα βοηθήσει να πάρει ένα ανέγερση σταθερά :

 • Κόκκινο ψάρι (πέστροφα, σολομός ), άπαχο μοσχαρίσιο και χοιρινό κρέας , μοσχάρι.
 • Καρύδι ανακατεμένο με μέλι .
 • Σπόροι κολοκύθας , φουντούκια.
 • Μαϊντανός, άνηθος και βασιλικός.
 • Μάνγκο , ανανάς και πορτοκάλι.
 • Αυγά ορτυκιού .
 • Στρείδια , μύδια , καλαμάρια.

Να πάρει ένα στύση , αυτός είναι απαραίτητο όχι μόνο να συμπεριλάβει τις κατάλληλες τροφές στη διατροφή , αλλά πολύ για να περιορίσετε μερικά από αυτά .

Κανόνες γενική για α σταθερή στύση

Φθάνω ένα στύση και να το διατηρήσει σε επίπεδο απαιτείται για τον απαιτούμενο χρόνο είναι μια διαδικασία συγκρότημα με α σειρά κανόνων , συστάσεων και συμβουλών για άνδρες.

γιατροι _ πες ότι δεν πρέπει _ κάνω σεξ μόνο όταν _ εσείς έχετε έντονη επιθυμία , τότε « εσύ παίρνω ένα ανέγερση πλήρης » .Ας μην ξεχνάμε τα προκαταρκτικά και τα φιλιά που δεν θα τι να αυξηθεί ενθουσιασμός .

Δεν χρειάζεται να προετοιμαστείτε για σεξ ως «επίτευγμα», να σκεφτούμε το καθένα λεπτομέρεια , θέση κ.λπ. Ολα αυτές οι φορές μπορούν τρένο περιττή νευρική ένταση , η οποία επηρεάζει αρνητικά η σεξουαλική ισχύς του ισχυρότερου φύλου .

Αν υπάρχει ένα καίγεσαι στο κρεβάτι, εσύ πρέπει για έρευνα μια αντικειμενική αιτία. Δεν υπάρχει λόγος να νιώθεις _ ένοχοι αυτού του περιστατικού. Ασκηση δείχνει ότι δεν έχει συμβεί τίποτα τρομερό προϊόν και ότι όλοι έχουν οικεία περισπασμούς .

Πιθανές αιτίες ενός κακό στύση :

Πιθανές αιτίες ενός κακό στύση

ανέγερση είναι μια ψυχική, χημική και φυσική διαδικασία . Οτι που σημαίνει ένας πρόβλημα που προκύπτει σε έναν από αυτούς τους τρεις τομείς εσείς θα προκαλέσει προβλήματα (και ο φίλος σου ) .

Αν ένα από αυτά παράγοντες Οι φυσιολογικές λειτουργίες δεν λειτουργούν σωστά , ένας άνδρας μπορεί έχω ένα κακό στύση . Δυσλειτουργία _ στυτική ενδέχεται είναι που προκαλείται από α ποικιλία προβλημάτων , ανισορροπίες _ ορμονικά προβλήματα _ νευρολογικά , καρδιαγγειακά νοσήματα , στρες και προβλήματα ψυχικής υγείας . Δεν υπάρχει εξήγηση _ ακριβής για ΕΔ – αυτό εξαρτάται από τον άνδρα και την υγεία του.

Σε όσον αφορά τους φυσικούς παράγοντες που συμβάλλουν σε α κακό στύση , όλες οι ασθένειες που επηρεάζουν την κυκλοφορία του αίματος μπορούν γίνομαι προβληματική .

Οι ασθένειες και οι παθήσεις μπορούν να αποτρέψω ένα στύση . Πολλές αιτίες είναι _ προκαλείται από καρκίνο, διαβήτη και καρδιακές παθήσεις . Αδύναμος _ επίπεδα τεστοστερόνης _ λόγω γενετικής , αδράνειας _ ή σε επίπεδα ασυνήθιστος τα οιστρογόνα στο σώμα μπορεί περιορίζει επίσης τη λειτουργία του πέους . υπέρταση αρτηριακή πίεση και υπερχοληστερολαιμία μπορώ επηρεάζουν επίσης το δικό σας στύση .

Ομοίως , αν _ εσείς έχετε ένα πρόβλημα που επηρεάζει την ικανότητά σας _ εγκεφάλου για να επικοινωνήσει με το σώμα σας, αυτό θα μπορούσε γίνε η πηγή σου _ προβλήματα πέους . _

Μερικοί σωματικά προβλήματα που μπορούν τρένο ένα κακό ανέγερση περιλαμβάνω η αδυναμία του εγκεφάλου να στείλει σήματα στο πέος , το οποίο μπορεί είναι που προκαλούνται από νευρολογικές παθήσεις όπως η σκλήρυνση πλάκα, τη νόσο του Πάρκινσον και τη νόσο του Αλτσχάιμερ . Έρευνες δείχνουν ότι το στρες, το άγχος και η κατάθλιψη μπορώ προκαλέσει σοβαρές αλλαγές χημικές ουσίες στον εγκέφαλο , που προκαλούν η αδυναμία των λείων μυών να χαλαρώσουν και να προκαλέσουν ένα στύση . Σε Άλλωστε ερευνητές _ έχω επίσης σημείωσε ότι η αδυναμία απόκτησης ένα ανέγερση ενδέχεται επιδεινώσει τα επίπεδα _ άγχος ενός άνδρα, που οδηγεί σε έναν κύκλο μοχθηρός .

Κάποτε πίστευαν ότι οι παράγοντες ψυχολογικοί παράγοντες που επηρεάζουν την ικανότητα ενός άνδρα να αποκτά και να διατηρεί ένα ανέγερση ήταν κατα ΒΑΘΟΣ ριζωμένος . γιατροι _ πω τα προβλήματα διανοητικός που σχετίζονται με α κακό ανέγερση είναι στην πραγματικότητα πιο συνηθισμένο .

Παραδόξως , μέχρι τη δεκαετία του 1980 , οι περισσότεροι σεξολόγοι _ υποστηρίζεται γνώμη φροϋδικός σύμφωνα με ποια από τις στύσεις αδύναμος προκάλεσε ένα νεύρωση αναίσθητος κατα ΒΑΘΟΣ ριζωμένος ή προβλήματα _ ψυχολογικά . Αυτή η άποψη έχει πλέον καλοκαίρι ευρέως απορρίφθηκε από ειδικούς σεξ , και αυτό είναι τώρα έγινε ξεκάθαρα ότι τα προβλήματα ανέγερση που προκύπτουν από προβλήματα ψυχολογικός βαθύς είναι η εξαίρεση και όχι ο κανόνας . το πιο κακό __ στύσεις είναι που προκαλείται από α συνδυασμό παραπληροφόρησης _ σεξουαλικά προβλήματα _ σχέσεις , κατάθλιψη και άλλα άγχη της ζωής.

«Το άγχος μπορεί να επηρεάσει ολόκληρο το σώμα σας, ειδικά σας στύση », προσθέτει ο σεξοθεραπευτής Michael J. Salas. «Αυτό το συναίσθημα επηρεάζει τις ορμόνες μας καθώς και τις δικές μας Σύστημα νευρικός . Η διαχείριση του στρες και η ισορροπία μεταξύ ξεκούρασης και χαλάρωσης είναι ακόμη σημαντικό σε όλους τους τομείς της ζωής . Δυσλειτουργία _ η στυτική δεν αποτελεί εξαίρεση. »

Ιδιο αν η σχέση σας δεν το κάνει δεν είναι η πηγή, η κατάθλιψη ενδέχεται εσείς να αποτρέψω έχοντας ένα στύση . « Δυσλειτουργία στυτική μπορεί να επηρεάσει α κανείς κατάθλιψη , ακόμη και αν αυτή βρίσκεται σε ρομαντική σχέση _ σταθερά », λέει ο Δρ Ρεϊτάνο . Δυστυχώς , τα φάρμακα χρησιμοποιείται για τη θεραπεία της κατάθλιψης _ μπορώ προκαλούν επίσης στυτική δυσλειτουργία . Τα καλά νέα είναι ότι τα ναρκωτικά κατά της δυσλειτουργίας _ στυτική δουλειά , ότι το πρόβλημα είτε κατάθλιψη _ ή φάρμακα . _ “

Μια πιο ολοκληρωμένη λίστα παραγόντων που μπορεί _ αποδυναμώνω τη δύναμη του α ανέγερση Οπου βραχύνω η διάρκειά του περιλαμβάνει :

 • Κακό ύπνος
 • Κακή υγεία της καρδιάς και των αιμοφόρων αγγείων αίμα
 • Στρες, άγχος Οπου κατάθλιψη
 • Αλκοόλ , ναρκωτικά ή φάρμακα
 • Ευσαρκία
 • υπνική άπνοια _
 • Ανθυγιεινή διατροφή Οπου ακατάλληλος

Υπάρχει _ ακόμα περισσότερα και περισσότερα στοιχεία ανέκδοτα στοιχεία προς υποστήριξη Η ιδέα μόνο ένα υπερβολική χρήση πορνογραφίας ενδέχεται τρένο ένα δυσλειτουργία στυτική .

συστάσεις γενικά για άνδρες:

 1. Κακές συνήθειες – αλκοόλ , ναρκωτικά, καπνός κ.λπ. αυτοί σκοτώνω αργά αλλά σίγουρα η υγεία των ανδρών και μπορεί οδηγούν σε στυτική δυσλειτουργία .
 2. ισορροπημένη διατροφή είναι το κλειδί καλή στύση και ποιοτική σεξουαλική επαφή . _
 3. Η σωματική δραστηριότητα ομαλοποιεί την κυκλοφορία του αίματος, διεγείρει μεγαλύτερη ροή αίματος στο πέος . _ _ Επίσης, περισσότερο οξυγόνο εισέρχεται στην κυκλοφορία του αίματος , η οποία βελτιώνεται σημαντική σεξουαλική ισχύ .
 4. Το υπερβολικό βάρος δεν τρομάζει κανέναν και στους άνδρες είναι ένας παράγοντας που επηρεάζει αρνητική σεξουαλική ισχύ . Σε χάνοντας περιττά κιλά , εσύ μπορώ ξεχάστε ένα πέος μαλακό και πλαδαρό πότε εσείς είναι ενθουσιασμένος .
 5. Ασκηση δείχνει ότι αυτά απλές συστάσεις αλλά Πραγματικά αποτελεσματικός εσείς βοηθήσουν στη βελτίωση η σεξουαλική σου ζωή μόνη σου .

ασκήσεις για άνδρες

Πρέπει να σημειωθεί ότι οι ασκήσεις ειδικές προσφορές που στοχεύει στο φούσκωμα των μυών που είναι υπεύθυνοι για την ποιότητα των στύσεων βοηθούν στη βελτίωση των στύσεων , στην αύξηση της δύναμης και στην εξάλειψη οριστικά εκσπερμάτωση νωρίς .

απλούστερη και πιο διάσημη άσκηση είναι η άντληση των μυών του Η/Υ. Για να το βρεις εσύ πρέπει να κόψω φαγητό σε ούρηση . Σε αυτό στάδιο ο άντρας θα νιώσω ένα ελαφρά ένταση στη βουβωνική χώρα , επομένως οι μύες θα είναι βρέθηκε .

Εσείς μπορώ εσείς εκπαίδευση στην τουαλέτα για πρώτη φορά . Με την πάροδο του χρόνου, όταν α κανείς μπορεί να ” βρεί ” με ακρίβεια αυτός ο μυς, η άσκηση ενδέχεται είναι διεξήχθη Οτιδήποτε πού : στη δουλειά, στο αυτοκίνητο, στο δρόμο και αλλού .

Ασκηση ενδέχεται είναι συνειδητοποίησα σε διάφορος παραλλαγές :

 • Σύμβαση τους μύες σας για 2 δευτερόλεπτα , στη συνέχεια χαλαρώστε . Επαναλάβετε 20 έως 30 φορές .
 • Πιέστε τον μυ, κρατήστε τον για 10 δευτερόλεπτα και μετά σύμβαση μερικοί  άλλη μια φορά . Τότε ο δρόμος της επιστροφής είναι η χαλάρωση των μυών . Για παράδειγμα , αν υπήρχαν 3 τάσεις σε 10 δευτερόλεπτα , αυτό θα πρέπει να είναι 3 χαλαρώσεις σε 10 δευτερόλεπτα .
 • Λυγίστε τον μυ, μείνετε σε αυτή τη θέση όσο το δυνατόν περισσότερο. μετά από σένα είναι χαλάρωσε , ξεκουράσου λίγο . _ Επαναλάβετε 10 έως 15 φορές .

Η « κίνηση στους γλουτούς» δεν είναι λιγότερη αποτελεσματικό στην αύξηση της ανδρικής δύναμης. Να εκτελέσει άσκηση , εσύ πρέπει εσείς καθίστε στο έδαφος και προχωρήστε μπροστά τα πόδια σου. Εάν είναι δυνατόν, ” περπατήστε ” ως αυτό , εσύ έχω χρειάζονται 5 έως 10 μέτρα .

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

elGreek