διατήρηση μεγαλύτερης στύσης

Πώς να διατηρήσετε ένα στύση χωρίς φάρμακα

αγάπη είναι ένα υπέροχο συναίσθημα που φέρνει ευτυχία σε πολλούς. σεξ  είναι μία από τις εκφράσεις αγάπης , μπορούμε και πρέπει Έτσι σε μίλα . Μερικές φορές συνεργάτες  είναι αντιμέτωποι με κάποιους προβλήματα σεξ που δεν μπορεί είναι επιλυθεί από όλους. Μερικές φορές αυτό  είναι μικρά προβλήματα και μερικές φορές Αυτό είναι αληθινά  ζητήματα που οδηγούν σε διαζύγιο ή διαζύγιο.

Αν μια γυναίκα έχει καλή διάθεση και τείνει προς την οικειότητα , αυτή ενδέχεται κάνοντας σεξ ανά πάσα στιγμή, κάτι που δεν μπορεί είναι είπε για έναν άντρα. Το ισχυρότερο φύλο είναι μερικές φορές δεν μπορεί να κάνει σεξ λόγω προβλημάτων  φυσιολογική . Δευτ δύο είναι ανικανότητα . Αυτό είναι ένα ασθένεια αρκετά σοβαρό, ειδικά αν ο άντρας δεν έχει γίνει ακόμα πατέρα , γιατί το να κάνεις παιδί δεν είναι τόσο εύκολο.

Είναι κατάλληλο σημειώστε επίσης ότι εσείς  ξεκίνα   να νιώσεις χειρότερα και να χάσεις αυτοπεποίθηση . Για το λόγο αυτό οι επιστήμονες έχουν περάσει χρόνια ερευνώντας φάρμακα και προϊόντα που συμβάλλουν στην αύξηση της αποτελεσματικότητας .  

Πώς λειτουργούν τα διεγερτικά ;

Πώς λειτουργούν τα διεγερτικά
  • Διευρύνετε τα αγγεία αίμα , που βελτιώνει τη ροή του αίματος  προς το πέος . Οτι ισχύει για μασάζ και ταμπλέτες . Συχνά οι άνδρες δεν μπορούν να είναι ενθουσιασμένος ακριβώς λόγω παραβίασης των λειτουργιών των σκαφών . Αυτό το πρόβλημα είναι τυπικό για πολλούς, γιατί ακόμη και ο καθιστικός τρόπος ζωής και οι κακές συνήθειες οδηγούν σε αυτό . Σε χρησιμοποιώντας διεγερτικά υψηλής ποιότητας , εσείς μπορώ να βελτιωθεί σημαντικά την κυκλοφορία και την αποκατάσταση το κράτος υγιή αγγεία  αίμα .
  • Χαλαρώστε τους λείους μύες . Υπάρχει  διάφορος δουλεύοντας λείες μυϊκές ομάδες  όταν ένας άντρας είναι ενθουσιασμένος . Αν αυτοί είναι ένταση , προβλήματα ανέγερση μπορώ προκύπτουν . Τα διεγερτικά επιτρέπω να πάρω έξοχος αποτελέσματα και απολαύστε το σεξ .
  • Καταπραΰνει τους ερεθισμούς και ηρεμεί τα νεύρα. Μερικές φορές συμβαίνει ότι α κανείς δεν μπορεί να ανάψει  με ότι έχει συσσωρεύσει πολλά προβλήματα Οπου ότι βρίσκεται σε αγχωτική κατάσταση .   Υπάρχουν παραδείγματα για το πώς  του οποίου ένα κανείς απλά  πρέπει να πιείτε ένα σύμπλεγμα φυτέψτε για να ενθουσιαστείτε και να βοηθήσετε να απαλλαγείτε από το άγχος. Να γεμίσει η σεξουαλική σας ζωή σε έντονα χρώματα , εσείς πρέπει εσείς χαλαρώστε και απελευθερώστε την ένταση. Τα διεγερτικά θα βοηθήσει εδώ .

Πόσο διαρκούν τα διεγερτικά ;

Πολλοί άντρες αναρωτιούνται  πόσο διαρκεί  αυτά τα κεφάλαια, γιατί είναι πολύ σημαντικό. Όλα εξαρτώνται από τις ανάγκες του σώματός σας , η μέθοδος επιλεγεί και η ταχύτητα και η αποτελεσματικότητα με την οποία Τα κύτταρα σας αντιδρούν σε αυτές τις ουσίες. Υπάρχουν φάρμακα που δρουν για αρκετά   ώρες και άλλα που δουλεύουν 24 ώρες . Εάν εσείς τρώτε καλά, το αποτέλεσμα θα είναι διαρκές.

Σε αυτό περίπτωση , φυσικά , μια επιλογή πρέπει είναι έγινε , αλλά αυτός πρέπει να σημειωθεί ότι για έναν άνδρα, ένα ορισμένο αφροδισιακό είναι ακίνδυνο και για άλλον αυτό ενδέχεται είναι επιβλαβής . Εσείς πρέπει να καταλαβεις τι να έχει μια μακρά στύση είναι ένα βαρύ φορτίο στο σώμα σας , δεν πρέπει οπότε μην το χάσετε αυτά τα ναρκωτικά . Για παράδειγμα , αν ένας άντρας έτρωγε πολλά λιπαρά φαγητά εκείνη την ημέρα , τότε είναι πιθανό ότι το αποτέλεσμα δεν θα επιτευχθεί επειδή το αφροδισιακό απλά δεν θα απορροφηθεί .

Τι είναι τα διεγερτικά αποτελεσματικό ;

  1. Αφροδισιακά . Στο παρελθόν αυτός όχι εκεί δεν είχε χάπια για βελτίωση την αποτελεσματικότητα των ανδρών, τότε οι άνθρωποι έχουν προσπάθησε να βρει λουλούδια και βότανα που θα διεγείρουν τον ενθουσιασμό των ανδρών. Φάρμακα  φυσικός είναι σχετικά ασφαλείς γιατί αυτοί είναι φυσικό και δεν περιέχει ενώσεις συνθετικά . Αυτοί είναι μεταχειρισμένος από Αρχαιότητα , γιατί ακόμη και το όνομα προέρχεται από το όνομα της ελληνικής θεάς Αφροδίτης.
  2. Ιχνοστοιχεία στα τρόφιμα. Σκέφτηκες ότι μια απλή δίαιτα θα μπορούσε να είναι αφροδισιακό αποτελεσματικό ; Αυτό είναι αληθής γιατί εσύ  δεν χρειάζεται  για χρήση μεγάλου ποσότητες φαρμάκων  Οπου ακόμα και να προετοιμαστούν διάφορα είδη τσαγιού . Αρκεί να προσέχετε τα προϊόντα που περιέχουν τα ιχνοστοιχεία απαραίτητο . Ψευδάργυρος, σίδηρος , πρωτεΐνη , κάλιο – όλα αυτά βελτιώνει την υγεία και αυξάνει αποτελεσματικότητα .

Για παράδειγμα , πρωτεΐνες που περιέχονται σε πολλά προϊόντα γαλακτοκομικά , δημητριακά και προϊόντα γαιών διατόμων   διεγείρουν την παραγωγή σπέρματος , αυξάνουν η δραστηριότητα σεξ και βοηθήστε στην αποκατάσταση  γρήγορα η δύναμη ενός άντρα μετά το σεξ . Ο φώσφορος , άφθονος στα ψάρια , είναι  υπεύθυνος για την έλξη το αρσενικό φύλο και βελτιώνει τη λειτουργία των κυττάρων . Η απουσία του μπορεί να επηρεάσει αρνητικά τα δικα σου τη διάθεση και τη δική σου σωματική δραστηριότητα .

  • Ταμπλέτες . Ίσως το πιο γνωστό και δημοφιλές φάρμακο αναμεταξύ τόσο πολύ άλλοι γιατί είναι ένας γρήγορος και εύκολος τρόπος για να βελτιώσετε την κυκλοφορία του αίματος και να αισθανθείτε τη δύναμη των ανδρών που βιάζονται . Σε αποτέλεσμα , πολλά οι γιατροί δεν το συνιστούν αυτό μέθοδος τους  ασθενείς γιατί τα χάπια δεν λύνουν όλα τα προβλήματα , μερικές φορές αυτοί δεν έχω ένας αποτέλεσμα προσωρινή . Αλλά όχι εσύ μην περιμένεις τα χάπια  εσείς βοηθήσουν στην οικοδόμηση αυτοπεποίθησης σε σας και να βελτιώσετε την ποιότητα της οικείας σας ζωής για πάντα . Χρειάζονται λίγα δευτερόλεπτα για να πάρετε το χάπι είναι γιατί τόσοι πολλοί άντρες αγάπη Αυτό μέθοδος .

Ο πυλώνας είναι ότι οι φαρμακοποιοί και οι γιατροί εργαζόμενος για χρόνια για να δημιουργήσω ένα φάρμακο  καθολική , έτσι ώστε πολλοί άνδρες μπορούν βασιστείτε στην αποτελεσματικότητά του μετά την πρώτη χρήση . Ένα ή δύο ταμπλέτες δεν αρκούν για βελτίωση σημαντικά για την υγεία των ανδρών.

  • Μασάζ . Υπάρχουν ορισμένα σημεία όπου η διέγερση μπορεί να βελτιωθεί ένα στύση και παρέχει περισσότερη ευχαρίστηση στο σεξ . Αυτό αφροδισιακό υπήρξε  εφευρέθηκε υπάρχουν πολλά  χρόνια όταν οι άνδρες έχουν συνειδητοποίησε την ανάγκη παράτασης της δραστηριότητας σεξ και βελτιωθείτε τη φυσική τους κατάσταση. Για παράδειγμα , το μασάζ των όρχεων και του προστάτη βοηθάει πολύ, συχνά οι ειδικοί δουλεύουν ακόμα και στην περιοχή της φτέρνας και των γλουτών.

Οτι βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος, ενεργοποιεί τα αγγεία αίμα και αυξάνει εντελώς η δραστηριότητα σεξουαλική . Η μέθοδος είναι αρκετά παλιά , αλλά πολλοί έχουν επιβεβαίωσε την αποτελεσματικότητά του , εσείς μπορώ Έτσι εσείς στροφή σε έναν ειδικό ή προσπαθήστε να σας βοηθήσει.

ασκήσεις για αύξηση της παραγωγικότητας

ασκήσεις για αύξηση της παραγωγικότητας

Το καλύτερο Οι ασκήσεις δύναμης επικεντρώνονται στην άντληση των μυών του Η/Υ. Το μήκος του είναι από κόκαλο ηβική στο ιερό οστό και του λειτουργία είναι η διατήρηση τον πρωκτό και τα παρακείμενα εσωτερικά όργανα στη σωστή θέση. Ο μυς είναι συνδέεται με το νεύρο που ελέγχει τη λειτουργία των οργάνων γεννητικά όργανα και τον πρωκτό , αυτό καθιερώνει άρα η σύνδεση μεταξύ τους και του εγκεφάλου . Αν έχει τη σωστή ισχύ , είναι η γεννήτρια ενέργεια ζωτικής σημασίας και σεξουαλικής η οποία, στη διαδικασία της μεταμόρφωσης, διεγείρει την παραγωγή ορμονών υπεύθυνος για το αίσθημα της ικανοποίησης και της χαράς.

αποδυνάμωση των μυών του Η/Υ οδηγεί σε μειωμένη δραστηριότητα , κόπωση , μειωμένη επιθυμία φύλο και ικανότητα . Αυτό είναι Γιατί αυτός είναι τόσο σημαντικό να δώσετε προσοχή σε αυτήν την περιοχή και να ξεκινήσετε την άντληση .

Αρχική θέση – κάθεται σε φτέρνα, καρέκλα ή μαξιλάρι με πλάτη και λαιμό εντελώς ισιωμένοι , μύες προσώπου, χεριών, πλάτης και ώμων χαλαρός . Το κεφάλι πρέπει είναι ελαφρώς κεκλιμένος προς μπροστά και μάτια πρέπει είναι κλειστό .

Διαδικασία : συσπάστε τους μύες και μείνετε σε αυτή τη θέση για 3 δευτερόλεπτα , αν δεν το αντέχεις κι εσύ για πολύ στην αρχή, αυτό είναι σημάδι μυϊκής αδυναμίας του υπολογιστή . Σε αυτό περίπτωση , η τάση πρέπει να διατηρηθεί για 1 ή 2 δευτερόλεπτα . Η περιφέρεια λεκανικός πρέπει είναι ελαφρώς υψωμένος . Όταν ο μυς είναι τεντωμένος, αυτό είναι απαραίτητη να εμπνέυσω ήρεμα και τη στιγμή της χαλάρωσης – εκπνοής .

Η διάρκεια της άσκησης δεν πρέπει να υπερβαίνει τα 10 λεπτά . Σε αυτό το διάστημα εκείνος είναι επιθυμητό να γίνουν 10 επισκέψεις , αλλά αν τέτοιο  ποσό δεν συλλέγεται , τα μαθήματα πρέπει ακόμα  είναι διακόπηκε .

Όταν ο μυς γίνεται αρκετά δυνατό ( αυτό συμβαίνει συνήθως μετά από α εβδομάδα προπόνηση κανονικό ), ο χρόνος τάσης πέφτει ξαφνικά στις δέκα και ο μυς δεν μπορεί να συσπαστεί απότομα , αλλά αντίθετα, αυξάνονται σταδιακά η τάση με υπολογισμό . Η χαλάρωση πρέπει να γίνει επίσης αργά και σκόπιμα . Ο πλήρης κύκλος πρέπει να διαρκέσει 5 λεπτά.

Αυτός είναι συνιστάται να στύβετε και να στραγγίζετε Γρήγορα το κρέας 10 φορές μετά από παύση για ένα λεπτό. Στην αρχή αυτό άσκηση μπορεί να προκαλέσει δυσκολίες , αλλά η κυριαρχία του  τα καθήκοντα κατά τη διάρκεια του έτους θα έχουν ολοκληρωθεί .

Στη συνέχεια ολόκληρος ο κύκλος όπου η ένταση σιγά σιγά ανεβαίνει και χαλαρώνει σε μια υποδιαστολή με ένα λεπτό παύση και ένα γρήγορο πάτημα του δέκα. Και κάντε το ένα τρίτος μια φορά μετά από ένα σύντομο διάλειμμα.

μπορεί να υπάρχει  ένα τεταμένο, νωθρό συναίσθημα στην περιοχή πυελική , αυτό δεν πρέπει να είναι  φοβόταν επειδή ένας ανενεργός μυς από πολύς καιρός αντιδρά στο φορτίο. Αλλά μην πιέζετε πολύ τις πρώτες ώρες , διαφορετικά ενθουσιασμός θα ξεθωριάσει πριν τις πρώτες αλλαγές θετικός δεν εμφανίζονται . Η επίδραση θα πρέπει να αρχίσει να εμφανίζεται μετά από 2 εβδομάδες προπόνηση καθημερινά .

Μετά από αυτό , το μάθημα πρέπει είναι συμπληρωμένο δύο φορές την ημέρα για 15 λεπτά, σε αυξανόμενη σταδιακά ο αριθμός των συσπάσεων μέχρι Αυτό ότι αυτός φτάνει τις 300 φορές . Οι ασκήσεις είναι καλοί γιατί μπορώ είναι φτιαγμένο στη δουλειά , χρόνος η συνήθεια ληφθεί , η αναγκαιότητα για να ανοίξετε λογαριασμό εξαφανίζεται .

Υπάρχει  οι υπολοιποι τρόποι άντλησης των μυών του υπολογιστή. Για να το κάνετε αυτό , εσείς πρέπει εσείς καθίστε στο πάτωμα με την πλάτη σας, τα πόδια ελαφρώς απλώστε και τεντώστε την κατάλληλη περιοχή . Εδώ ο αριθμός των επαναλήψεων δεν είναι τόσο σημαντική όσο η δύναμη της έντασης συμφωνεί Έτσι εκεί δώστε προσοχή. Ο μυς του Η/Υ μπορεί είναι αντλία σε όρθια θέση σε τέντωμα των ποδιών , συμπίεση της περιοχής μεταξύ του οστού ηβική και πρωκτός σαν να σταματάει την ούρηση , πιέζοντας τους μύες του δαπέδου πυελική . Σε αυτή τη θέση, το πέος πλησιάζει την κοιλιά , τους όρχεις είναι υψηλότερα από το κανονικό . Οι μύες πρέπει είναι διατηρούνται πολύ τεντωθείτε όσο το δυνατόν για 10 δευτερόλεπτα . Δεν μπορείς να συγκρατηθείς  την αναπνοή σας κατά τη διάρκεια της άσκησης.

Squat για δύναμη

Squat για δύναμη

squat δύναμης είναι λίγο διαφέρει από το κανονικό και έχει αποτέλεσμα παραδόξως διαφορετικό στο σώμα ενός άνδρα, προκαλώντας την παραγωγή τεστοστερόνης , εξαλείφοντας τη στασιμότητα του αίματος στα πόδια και τους γοφούς , κάνοντας ελαφρύ μασάζ στον προστάτη και αυξάνοντας τον μυϊκό τόνο . . Όλα αυτά βοηθούν στην αύξηση της δύναμης και της συνολικής υγείας .

Θέση εκκίνησης – πότε εσείς εσείς στάσου όρθια, εσύ πρέπει Άνοιξε τα πόδια σας λίγο πιο φαρδιά από τα δικά σας ώμους , γυρίστε τις κάλτσες προς το εξωτερικό . Είναι σημαντικό να σφίξετε τα δικα σου γοφούς πριν ξεκινήσετε την άσκηση και μετά μόνο για να μεταβείτε στην κίνηση του squat .

Εσείς πρέπει εσείς χαμηλώστε όσο πιο αργά γίνεται χωρίς να σηκώνετε τα πόδια σου από το έδαφος. Στο κάτω μέρος, πρέπει να μείνετε ακίνητοι για 2 δευτερόλεπτα στη συνέχεια ισιώστε σταδιακά τα πόδια. Μετά από προπόνηση πλήρης , άσκηση πρέπει είναι επαναλαμβάνεται άλλες 20 φορές .

Με ένα συνεχές squat, οι γοφοί βρίσκονται σε τεταμένη κατάσταση , άρα μόνο οι μύες που επηρεάζουν τη λειτουργία της έντασης .

Όταν ένα παρουσιάζεται κάποια κατάσταση , εσείς μπορεί να αυξήσει το φορτίο και να το διατηρήσει κράτησε πατημένο για 15 δευτερόλεπτα μετά το τελευταίο squat in εκτελώντας σύντομες ψηλές κούνιες  κάτω . Μόλις    το έκανες αυτό , εσύ  πρέπει να ξεκινήσετε την καθημερινή σας εργασία .

Είναι σημαντικό να τροποποιήσετε σωστά το φορτίο και τον χρόνο ανάπαυσης για να μην το κάνετε αισθάνονται πολύ κουρασμένοι πότε εσείς είναι σκυμμένος .

Οι υπολοιποι γυμνάσια

  • Περιστροφή πυέλου . Αυτός είναι συνιστάται να ξεκινήσετε τις ασκήσεις καθημερινά με αυτό άσκηση . Χρησιμοποιείται για τη θέρμανση των μυών. Η λεκάνη πρέπει είναι διεξήχθη σε κινήσεις φυλλάδια που αντιστοιχεί στην περιστροφή των τροχαλιών προς τη μία κατεύθυνση και 40 φορές στην άλλη . Αυτό άσκηση αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος στο κάτω μέρος του σώματος και αναπτύσσει τους μύες της πλάτης, οι οποίοι είναι συχνά χρησιμοποιείται κατά τη διάρκεια του σεξ .
  • Πλαγιές . Τα πόδια πρέπει είναι λίγο πιο φαρδύ από ότι θα έπρεπε οι ώμοι και το σώμα να διπλωθεί σε προσπαθεί να φτάσει στο έδαφος με το χέρι. Αυτός είναι δεν συνιστάται η λήψη βαρύ φορτίο αμέσως , αρχικά 20 κλίσεις αρκετά , επαναλαμβάνεται 3-4 φορές . Μετά από ένα εβδομάδα , εσύ μπορεί να αρχίσει να μετράει αριθμούς κλίσης   κάθε 2 μέρες μέχρι τι εσύ  φτάνουν τα 50. Είναι συνιστάται η τήρηση αυτής της αναλογίας. Αυτό άσκηση αναπτύσσει τους μύες της πλάτης και της σπονδυλικής στήλης σπονδυλική , αυξάνει την αγωγιμότητα της σπονδυλικής στήλης σπονδυλικής στήλης , που ρυθμίζει στύση και εκσπερμάτιση .
  • Μεγάλο βήμα. Αυτός είναι συνιστάται να ξεκινήσετε αυτό άσκηση μισή ώρα  πριν από ένα γεύμα μετά από μια σύντομη πρωινή προθέρμανση . Για να το κάνετε αυτό , εσείς πρέπει να πάρει αλτήρες (το βάρος εξαρτάται από το επίπεδο εκπαίδευση και μπορεί κυμαίνονται από 3 έως 10 κιλά), χαμηλώστε τα χέρια σας δίπλα στο σώμα σας, κάντε ένα βήμα προς τα εμπρός και συνεχίστε προς τα κάτω σταδιακά μέχρι γόνατο . διατηρήστε το φορτίο στην αρχική του θέση . Να αλλάξει τους πόδια πρέπει είναι από περίπου 12 βήματα .

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

elGreek