Διατήρηση στύσης

Πώς πάει σε ανέγερση

ανέγερση είναι η χωρητικότητα να επιτύχει και να διατηρήσει ένα σκληρότητα του πέους επαρκής για α ανέγερση επιτυχής και το τέλος της σεξουαλικής επαφής .

Το πέος αρσενικό ( πέος ) αποτελείται από δύο κορυφογραμμές γεωγραφικού μήκους παράλληλα του υφάσματος στυτικό , το λεγόμενο σηραγγώδη σώμα (corpus cavernosa ) και ένας μικρός σωλήνας, το corpus spongiosum , που περιβάλλει την ουρήθρα και σχηματίζει την κεφαλή του πέους (βάλανο πέους ). Σπηλαιώδη και σπογγώδη σώματα είναι από ύφασμα  σπογγώδης περικυκλωμένος από πυκνή αλβουγίνη χιτώνα. Η εισροή και εκροή αίματος προς τα σηραγγώδη σώματα και τα σπογγώδη σώματα είναι ρυθμίζονται από μηχανισμούς ειδικές , ευχαριστώ στο οποίο το πέος ενδέχεται γεμίζει γρήγορα με αίμα, αυξάνεται σε μέγεθος και σκληραίνει . Αυτή η συνθήκη είναι που ονομάζεται στύση .

Πώς συμβαίνει ένα στύση και γιατί ;

Πώς συμβαίνει ένα στύση και γιατί

ανέγερση είναι το αποτέλεσμα των αλληλεπιδράσεων νευρωνικά και αγγειακά συμπλέγματα συνήθως συνδέονται με τον ενθουσιασμό σεξουαλική .

Κατά τη διέγερση , σήματα  είναι μεταδίδεται από τον εγκέφαλο στον νωτιαίο μυελό νωτιαίος ιερός στη συνέχεια στα τοπικά νεύρα , που χαλαρώνουν τους λείους μύες της αρτηρίας πέος . Οτι αυξάνει τη ροή του αίματος και γεμίζει τον ιστό το σηραγγώδες σώμα και το σπογγώδες σώμα . Σπηλαιώδη και σπογγώδη σώματα γεμάτη με αίμα συμπιέζει τις φλέβες που αποστραγγίζουν το αίμα , γεγονός που μειώνει τη ροή του αίματος . Το πέος γεμίζει με αίμα, διογκώνεται και στερεοποιείται .

όσο διαρκεί  στύση , το αίμα παραμένει « εγκλωβισμένο » στο πέος

μια στύση παύει μετά την εκσπερμάτιση ( εκσπερμάτιση ) ή εάν , ως αποτέλεσμα παραβίασης , τα σήματα που το έχουν προκάλεσε σταμάτα να κυκλοφορείς .

ροή αίματος μειώνεται και η πίεση των σηραγγωδών σωμάτων στις φλέβες παροχέτευσης , το αίμα ρέει από τα σηραγγώδη σώματα και το σπογγώδες σώμα και το πέος επιστρέφει στην κατάστασή του κανονικό χαλαρό .

Στη διάρκεια ενός στύση , υπάρχει 6 φορές περισσότερο αίμα στο πέος παρά σε ηρεμία.

Τι λένε οι στατιστικές ;

Τον περασμένο αιώνα, δημοσκοπήσεις της γνώμης βρήκε χρήματα στην κορυφή της λίστας με το άγχος του γάμου . κοινωνιολόγοι  απλά δεν ρώτησε τους ανθρώπους για το σεξ και τα θέματα τους εαυτούς τους δεν παρείχε τέτοια   πληροφορίες . Όταν τα προβλήματα σεξουαλικός έχω άρχισε να εμφανίζεται στη λίστα , οικονομικά προβλήματα είναι πέρασε στο παρασκήνιο. Ιδιο ανάμεσα σε γάμους  ευτυχισμένοι , περίπου το 50% των ανδρών έχουν έχουν αναφερθεί ένα βέβαιος μορφή δυσκολίας  σεξουαλική (στις γυναίκες είναι ακόμη λιγότερο – περίπου 25%).

Σε έγινε , όπως μια από τις απολαύσεις της ζωής, το σεξ πλήρης συμβάλλει σε καλή κατάσταση συναισθηματική . Δυσλειτουργία  το σεξ προκαλεί συχνά πολλά βάσανα άχρηστο – άχρηστο , γιατί αυτό υπάρχουν πολλά  Καλός τρόπους επίλυσής τους .

κανονικό πέος

μεγαλύτερο μέρος του μήκους του, το πέος είναι που αποτελείται από δύο κυλινδρικά σώματα που εφαρμόζουν στενά που ονομάζεται σηραγγώδη σώματα . Κάτω από αυτά είναι ένα σπογγώδες σώμα , μέσα που βρίσκεται  η ουρήθρα . Οι ονομασίες « σπογγώδης » και « σπηλαιώδης » τους χαρακτηρίζουν ακριβώς γιατί οι κύλινδροι είναι τρυπημένο με μεγάλες φλέβες , σχεδόν άδειο, μέχρι Αυτό μόνο ένα να συμβεί στύση .

Νευρικότητα

Τα νεύρα που ελέγχουν ανέγερση ξεκινήστε από τα κέντρα νεύρο στη βάση της σπονδυλικής στήλης σπονδυλική . Παρορμήσεις από τον εγκέφαλο (σκέψεις, ευχάριστα συναισθήματα ) μπορούν να ταξιδέψουν κατά μήκος του νωτιαίου μυελού σπονδυλική στήλη και προκαλούν ένα στύση , αλλά δεν αποτελούν προϋπόθεση για αυτό .    

Σχήματα ανέγερση

Υπάρχουν τρεις τύποι στύσεων :

  • αντανακλαστικό – συμβαίνει   όταν τα όργανα γεννητικά όργανα είναι διεγερμένος . Όπως και άλλοι αντανακλαστικά , όπως το αντανακλαστικό του γόνατος , αυτό είναι μεταδόθηκε από το μυελό νωτιαία . ένα σχήμα παρόμοιος ανέγερση ενδέχεται είναι παρατηρείται στην παραπληγία ( παράλυση των άκρων χαμηλότερο ) με α κάκωση νωτιαίου μυελού νωτιαία .
  • Ψυχογενής – Το Αποτέλεσμα ενός είδος δραστηριότητας διανοητικός ή αισθητηριακή διέγερση (ήχοι, εικόνες). Αυτός ο τύπος στύσης απαιτεί σύστημα  νευρικός υγιής γιατί μόνος ορισμένοι ασθενείς με κάκωση νωτιαίου μυελού  νωτιαίος πιο χαμηλα μπορεί να το πετύχει αυτό .
  • Νυχτερινό – για σκοτεινούς λόγους, εμφανίζεται κατά τη διάρκεια του ύπνου ή μετά την αφύπνιση σε όλους τους άνδρες από τότε παιδική ηλικία . Υποδεικνύει ότι ο υποκείμενος μηχανισμός λειτουργεί κανονικά . Ανικανότητα από ψυχολογικούς λόγους ή έλλειψη ορμονών αρσενικά γνωρίζει ένα στύση κατά τη διάρκεια του ύπνου . απουσία η νυχτερινή στύση υποδηλώνει δυσλειτουργία  σωματικά .
  • Ισχιο-σπηλαιώδεις μύες ταίριαξε συνδέονται στη βάση του πέους . Με σύμβαση και   φράζοντας τις φλέβες , αυτές εύνοια ανέγερση σε στάθμευση η εκροή αίματος από το πέος . Αλλά αυτοί οι μύες δεν προκαλούν α στύση από μόνα τους – αυτοί προκαλώ ένα ανέγερση όταν το πέος είναι γεμάτη αίμα. Οτι απαιτεί πλοία  υγιές αίμα και νεύρα .

τις ορμόνες

τις ορμόνες

εξίσου  σημαντικές κατά την εφηβεία , οι ανδρικές ορμόνες ( τεστοστερόνη και διυδροτεστοστερόνη ) αυξάνουν τις στύσεις αλλά δεν είναι απαραίτητα .  Ένας άντρας με ορμονική ανεπάρκεια χάνει το ενδιαφέρον του για το σεξ , την ποσότητα εκσπερμάτωση μειώνεται ελαφρώς , αλλά αυτός είναι ικανό και για τους τρεις τύπους στύσεων . Η ΕΙΣΑΓΩΓΗ των ορμονών επιπλέον σε έναν άνθρωπο με επίπεδα κανονικός αυξάνουν τη λίμπιντο του, αλλά ο άντρας γίνεται πιο ερεθισμένο και επιθετικό .

Μηχανισμός σεξουαλικής επαφής

Η στύση εμφανίζεται σε αυξανόμενη η συνεισφορά αίμα στο πέος : το δίκτυο των φλεβών κοίλος που βρίσκεται στα σηραγγώδη σώματα και τα σπογγώδη γεμίσματα , το πέος πυκνώνει και μακραίνει μέχρι Αυτό ότι αυτός αυτό είναι γεμάτο αίμα μέχρι Αυτό ότι αυτός εξαφανίζονται . Σε Ταυτόχρονα οι ισχιακές μύες συσπώνται πιέζοντας τη βάση του πέους και εμποδίζοντας την εκροή αίματος από αυτό . Κατά τη διάρκεια αυτού περίοδος , η ούρηση είναι δύσκολη και το αίμα μόλις εισέρχεται στο πέος . Τέτοιες καταστάσεις είναι  γεμάτος έρπης , αλλά αυτή η φάση δεν διαρκεί πολύ . Η εκσπερμάτιση λαμβάνει χώρα με συστολή των μυών κατά μήκος της επιδιδυμίδας , του σπερματικού αγγείου και του προστάτη. ενώ το σπέρμα είναι σπρώχνεται στην ουρήθρα . Ο λαιμός της ουροδόχου κύστης συσπάται επίσης , που εμποδίζει την επιστροφή του υγρού , τότε οι μύες του πέους συσπώνται απότομα και ρυθμικά και 2-5 ml εκσπερμάτισης βγες έξω . Στη συνέχεια , οι μύες του πέους χαλαρώνουν , το αίμα ρέει και η στύση εξασθενεί . Ένας άντρας χάνει το ενδιαφέρον του για το σεξ και την στύση και την εκσπερμάτιση γίνομαι εν ολίγοις αδύνατον . Η περίοδος το πυρίμαχο δεν διαρκεί συνήθως μόνο λίγα λεπτά, αλλά ενδέχεται ποικίλλω πολύ σύμφωνα με τα δικα σου κατάσταση της υγείας σας, τα κίνητρά σας και τις συνήθειές σας. Επιμηκύνεται με την ηλικία , όπως όλα τα στάδια  σεξουαλική .

Τι έλεγχοι  ένα στύση ;

δεν είναι περίεργο ότι αυτοί πω ότι το μεγαλύτερο όργανο το σεξ είναι στο κεφάλι μας . Είναι ο εγκέφαλος που « υποστηρίζει » όλες τις εκδηλώσεις της σφαίρας σεξουαλικός άνθρωπος : αυτός δημιουργώ η διάθεση συναισθηματική , την ανάγκη για σεξουαλική επαφή , την έλξη για το σεξ απέναντι , και παράγει αντιδράσεις που τους ελκύουν . Στη γλώσσα επιστήμη , έλξη για το σεξ απεναντι απο είναι που ονομάζεται «λίμπιντο». Στο πλαίσιο της λίμπιντο, ερωτικές εικόνες σε συνδυασμό με ερεθισμό των προσβεβλημένων περιοχών διεγείρουν το κέντρο σεξ στον εγκέφαλο . Σε Ως αποτέλεσμα , οι νευρικές ώσεις κινούνται από αυτό κέντρο προς το διαφορετικό όργανα , με αποτέλεσμα η καρδιά να « τρεμοπαίζει » και να αναπνέει πιο γρήγορα .

αρτηριακή πίεση αυξάνει . Κάτω από την «κατεύθυνση» των κέντρων της στήλης σπονδυλική , το πέος γεμίζει αίμα , μεγαλώνει διάφορος φορές (4 έως 10 φορές ) και σφίγγει . Αυτό είναι Ετσι μόνο ένα εμφανίζεται στύση .  ενθουσιασμός συναισθηματική και η ενεργοποίηση της βαλάνου οδηγεί στη συστολή των κυστιδίων σπέρματα και απελευθέρωση σπέρματος – εκσπερμάτιση και οργασμός .  Μπορεί να παραβιαστεί η συντονισμένη εργασία με οποιονδήποτε από αυτούς τους συνδέσμους προκαλέσει δυσλειτουργία  σεξουαλική κυρίως  ένα απώλεια λειτουργίας  στυτική .

Από αμνημονεύτων χρόνων σημαίνει  έχω καλοκαίρι ήθελε να βοηθήσει α άτομο . έχω ήπια το φίλτρο αγάπης , και ακόμα καλύτερα , εγώ κατάπιε λίγο χάπι – κι αν αυτός εσείς παρακαλώ , αυτός είναι εμφανίστηκε μπροστά στη γυναίκα με όλα τη δύναμή του και τη δική του διαθεσιμότητα . Αυτά τα φάρμακα έχω καλοκαίρι ονομάστηκε « afrodisiacum » στο τιμή της Αφροδίτης , της Ελληνίδας θεάς του έρωτα αισθησιακός . Παρά την έρευνα αιώνων, η μεγάλη την πλειοψηφία αυτών διορθωτικά μέτρα ήταν τονωτικά , όπως τζίνσενγκ και βιταμίνες , ή διεγερτικά, όπως καφές και σοκολάτα , ή απλά λειτουργούν φυλαχτά καθαρώς ψυχολογικά . Το μόνο θεραπεία αποτελεσματικός ήταν φλοιός δέντρου  johim Αφρικανός . Γιατί είναι τόσο δύσκολο να επηρεαστεί η συμπεριφορά του πέους ; Άλλωστε, α κανείς έλεγχος γενικά καλά το σώμα του: ακόμα και τα μάτια κλειστό και μέσα έλλειψη βαρύτητας , τα χέρια και τα πόδια του είναι εντελώς κατά βούληση . Αλλά το γεγονός είναι ότι δεν μπορούμε ελέγξτε μόνο τους μύες που είναι προσαρτημένοι στα πόδια.

Αλλά υπάρχουν άλλοι μύες που μας ξεφεύγουν  έλεγχος . Βρίσκονται στα τοιχώματα των εσωτερικών οργάνων και των αγγείων αίμα . Το πέος είναι υπό έλεγχο τέτοιους μυς και δεν εξαρτάται Έτσι σχεδόν όχι από τη θέληση του ιδιοκτήτη του. Αλλά η συμπεριφορά του είναι καθορίζεται από την εισροή νευρικός . Το σύστημα ρύθμισης  νευρικός είναι παρόμοια με α σύνδεση τηλέγραφος . Στο κέντρο εντολών υπάρχει μια ” εντολή ” με τη μορφή σημάτων ηλεκτρικά που περνούν μέσα από καλώδια – νεύρα . Στο τέλος του καλωδίου υπάρχει ένας χειριστής ” τηλέγραφος ” που μετατρέπει τους παλμούς ρεύματος σε παραγγελίες δίνεται στα όργανα . Αυτά τα παραγγελίες είναι ουσίες που προκαλούν συστολή ή χαλάρωση των μυών . Μέσα στο πέος υπάρχουν δύο σώματα που ονομάζονται σπηλαιώδης . Οι μύες τρέχουν κατά μήκος των τοίχων των « σπηλαίων » και μπορούν αλλάξτε λοιπόν την ένταση. Σε φυσιολογική και « χαλαρή » κατάσταση , οι μύες του σηραγγώδους σώματος και οι μύες των μικρών αρτηριών του πέους βρίσκονται σε κατάσταση αδύναμης συστολής – έντασης . Μια μικρή ποσότητα αίματος κυκλοφορεί εκεί συνεχώς , αλλά αυτό δεν είναι αρκετό για να διατηρήσει την ευελιξία του πέους .

αλλάζει εντελώς με τον ενθουσιασμό σεξουαλική . Ισχυρές παρορμήσεις φτάνουν στα όργανα γεννητικά όργανα , που προκαλεί τη χαλάρωση των ινών  μύες των τοιχωμάτων των αρτηριών και των κοίλων σωμάτων του πέους . Σε ως αποτέλεσμα , το πέος και τα σηραγγώδη σώματα γεμίζουν με αρτηριακό αίμα , διευρύνοντας – α εμφανίζεται στύση .  Πότε ενθουσιασμός σεξουαλικός μειώνεται , οι μύες των σηραγγωδών σωμάτων συστέλλονται και διώχνουν αίμα σαν το νερό ενός σφουγγάρι – άκρα στύσης .  Η ουσία που λέει στους μυς να χαλαρώσουν λέγεται ακετυλοχολίνη . Αυτός είναι ταχέως καταστρέφεται από ειδικό ένζυμο .  Όταν οι αρουραίοι έχουν καλοκαίρι ενίεται με ουσίες που αναστέλλουν αυτό το ένζυμο, αυτοί κολλήστε μαζί για ώρες . Ωστόσο , αυτές οι ουσίες δεν είναι επιλεκτικές .

Επιστήμονες  Αμερικανός έχω προσφορές μια διαφορετική λύση σε αυτό πρόβλημα . Το 1998 τιμήθηκε με το Νόμπελ Ιατρικής γι ‘ αυτό ανακάλυψη ενός χημικού δεσμού ειδικό μεταξύ της ακετυλοχολίνης και των μυών. Αυτό είναι οξείδιο νιτρικό , το οποίο παρέχει το σχηματισμό ουσιών που οδηγούν σε χαλάρωση των μυών των σηραγγωδών σωμάτων και στύση . Φαρμακολόγοι  έχω τώρα η ικανότητα διαχείρισης  Αυτό διαδικασία . Σε τι ηλικία ένα εμφανίζεται στύση και πότε  ένα ανέγερση εξαφανίζεται κανονικα ? Οι πρώτες στύσεις φυσιολογικός εμφανίζονται σε αγόρια από 5-6 ετών και δεν σχετίζονται με ερωτικές αισθήσεις . Μετά οι στύσεις γίνονται πιο συχνά και ήδη στην εφηβεία αυτοί εμφανίζομαι ως σημάδι  έλξη για το σεξ απέναντι .

Η λειτουργία στυτική μέγιστο ενός άνδρα είναι περίπου 20 χρόνια λοιπόν  αυτή μειώνεται σταδιακά , αλλά με την πάροδο του χρόνου εξαφανίζεται εντελώς – σε κάποια αυτό υπόλοιπο μέχρι η ηλικία των 90 , σε ορισμένους , αυτό εξαφανίζεται ακόμα και μετά από 40 χρόνια.

 

Τι ασθένειες προκαλούν ένα απώλεια λειτουργίας  στυτική ;

Τι ασθένειες προκαλούν ένα απώλεια λειτουργίας  στυτική

Πρώτον , ο αλκοολισμός , γιατί το αλκοόλ σε μεγάλες δόσεις βλάπτει την ικανότητα να πάρω ένα στύση . Αυτός  Το ίδιο ισχύει και για τα ναρκωτικά, ιδιαίτερα την κοκαΐνη , την έκσταση και τη φαιναμίνη : αυτοί αυξήστε την ισχύ για α μικρός περίοδο , αλλά κυριολεκτικά « σβήνει » μετά από μερικές δόσεις. Μειώνει τη δύναμη και τη φλεγμονή του προστάτη, καθώς και τον διαβήτη και ορισμένες ορμονικές ασθένειες , καθώς και την αθηροσκλήρωση , ειδικά τα αγγεία αίμα των άκρων  χαμηλότερα . Το ίδιο συμβαίνει  όταν αυτοί αρχίστε να χρησιμοποιείτε ορμόνες φύλου  αρσενικά χωρίς τη συμβουλή γιατρού – τους υπέρβαση έργα ακριβώς το αντίθετο . Κατάθλιψη , άγχος και προσμονή όλων   είδη προβλημάτων  έχω επίσης ένα αποτέλεσμα επιβλαβής . Πότε ένα ανέγερση αποτυγχάνει ;   Στους εφήβους, α ανέγερση απέτυχε συχνά κατά την πρώτη σεξουαλική επαφή λόγω υπερδιέγερσης .  Όσο περισσότερο φιλοδοξεί ένας νέος να αποκτήσει οικειότητα , τόσο περισσότερο είναι δύσκολο να έχεις ένα στύση . Και εδώ η συμπεριφορά ευαίσθητη γυναίκα είναι πολύ σημαντικό – άλλωστε ο λόγος είναι ωρες ωρες σε η ίδια , είπε  ή να κάνεις κάτι λάθος. Εάν κάτι δεν λειτουργεί με επαναλαμβανόμενη επαφή , η παθολογία ενδέχεται είναι ύποπτος . Συνήθως μια γυναίκα μετράει λίγο για έναν άντρα στα είκοσί του, αλλά τόσο περισσότερο αυτός ηλικίες , τόσο μεγαλύτερη είναι η ατομικότητά του ΓΙΝΕΤΑΙ σημαντικό για αυτόν . Πώς φαίνεται η ένταση της δραστηριότητας σεξουαλικός επηρεάζει   ένα στύση ; Οποιαδήποτε απόκλιση από τον κανόνα είναι κακό – και τα δύο πλεόνασμα και σπανιότητα . Γνωρίζουμε ότι τα μεγάλα διαλείμματα – αρκετά μήνες – μείωση στύσης .  Υπάρχει  ίδιο κάτι τέτοιο  παρά ένας « ναύτης ανικανότητα » .Από την άλλη πλευρά , 7 έως 8 αναφορές την εβδομάδα μπορώ επίσης αποδυναμώνω τη δύναμή σου. Τι μπορεί να θεωρηθεί ως κανόνας της σεξουαλικής ζωής ; Ο καθένας βέβαια έχει το δικό του . Αλλά για την οικοδέσποινα ο μέσος όρος είναι 2-3 αναφορές την εβδομάδα . Συχνότητα  ελάχιστος κανονικός είναι ενός χρόνος κάθε δύο εβδομάδες .

Υπάρχει  μια ευκαιρία να έχεις ένα στύση ;

Ζωντανά Αρ. Σε έναν άντρα η μέγιστη παραγωγή των ορμονών σεξουαλικός είναι φτάσει στην ηλικία των 30 ετών και η δύναμη μειώνεται κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, ακόμη και αν αυτή είναι πολύ ευέλικτο . Η πιθανότητα να μείνετε έγκυος διαρκεί πολύ περισσότερο . Αν και η υπογονιμότητα αυτό είναι σχετίζεται με έλλειψη ορμονών το σεξ , το δικό σου ανέγερση ενδέχεται επίσης είναι αλλοιώθηκε . Πώς λειτουργεί η δραστηριότητα σωματική ; μια άσκηση μέτρια ( βλ πολύ ασκήσεις για προστατίτιδα ) αυξάνει τη δύναμη, μια άσκηση το πολύ το μειώνει . Και αυτό δεν είναι όχι μόνο κούραση. Η οικοδόμηση δυνατών μυών « χτυπά » πολλές ορμόνες φύλου , οι οποίες μειώνουν τη δύναμη . Όσοι αγαπούν το bodybuilding  πρέπει θυμήσου το . ανέγερση εξαρτάται από την εθνικότητα ; Ξέρουμε ότι οι νότιοι ενθουσιάζονται πιο εύκολα και πιο γρήγορα , αλλά αυτοί αδυνατούν να διατηρήσουν ένα ανέγερση πολύ καιρό . ο Βόρειος είναι το αντίθετο .

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

elGreek