έχοντας καλή στύση

Το Gui βοηθά στην καλή στύση

Από ιατρική άποψη, η δυνατότητα είναι η ικανότητα του σώματος να τερματίζει τη σεξουαλική επαφή. Συχνά παρομοιάζεται με στύση. Δεν είναι περίεργο, γιατί το ένα δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς το άλλο. Αποδεικνύεται, κακή στύση = κακή ισχύ.

Μπορείτε να σκάψετε πιο βαθιά.

Το όνομα προέρχεται από τη λατινική λέξη «Potentia» που σημαίνει «δύναμη» ή «δυνατότητα». Τα επεξηγηματικά λεξικά παρέχουν ενδιαφέρουσες πληροφορίες. Εξηγούν την έννοια ως «την ποσότητα του ενεργειακού αποθέματος», «το μέτρο της ισχύος σε σχέση με κάτι» και «το σύνολο των δεξιοτήτων και των πόρων που απαιτούνται για κάτι».

Σταθερή στύση, παρατεταμένη σεξουαλική επαφή – όλα αυτά μαρτυρούν καλή ισχύ. Ολόκληρο το σώμα εμπλέκεται σε αυτές τις διαδικασίες: το ενδοκρινικό σύστημα, την κυκλοφορία του αίματος και ακόμη και την κατάσταση της ψυχής. Επομένως, οι δυσκολίες στη σεξουαλική ζωή μπορεί να υποδηλώνουν πιο σοβαρά προβλήματα στο σώμα.

Η στυτική δυσλειτουργία μπορεί να είναι οργανική: με αγγειακές παθήσεις, η παροχή αίματος διαταράσσεται. Είναι η κύρια αιτία ασταθών στύσεων σε άνδρες στα πενήντα τους και σε αυτή την περίπτωση πρέπει να αντιμετωπιστεί η ασθένεια και όχι το σύμπτωμα. Όσο μεγαλύτερος είναι ο άνδρας, τόσο περισσότερο θα πρέπει να συμβουλευτεί έναν ουρολόγο και να μην αυτοθεραπεύεται.

Ωστόσο, προβλήματα με την ισχύ μπορεί να εμφανιστούν σε νεαρή ηλικία. Οι νέοι άνδρες είναι δραστήριοι, εργατικοί και νευρικοί, με ανεπαρκή ύπνο, που οδηγεί σε ψυχογενή στυτική δυσλειτουργία. Άντρες που δεν καταλαβαίνουν γιατί στρέφονται συχνά σε ισχυρά διεγερτικά που χρησιμοποιούνται μία φορά. Γίνονται εθιστικά και σταδιακά βλάπτουν την καρδιά εάν καταναλωθούν ανεξέλεγκτα.

Η διαδικασία στύσης μπορεί να συγκριθεί με:

  • σηκώστε τον τροχό του ποδηλάτου μέχρι να γίνει μαλακός και θολωτός.
  • κατεβάζοντας ένα ξεθωριασμένο λουλούδι στο νερό για να το αναζωογονήσετε.

Όταν ανοίγει η βρύση και κλείνει το μπάνιο.

Αυτές οι συγκρίσεις δεν είναι ιδιαίτερα ακριβείς, αλλά θα σας επιτρέψουν να φανταστείτε πώς συμβαίνει μια στύση. Μια αδυσώπητη μόνιμη στύση, αν είναι δυνατόν, προκαλεί μεγάλη ενόχληση. Επομένως, το πέος είναι σχεδιασμένο με τέτοιο τρόπο ώστε να μην μπορεί να εισέλθει πολύ αίμα σε ήρεμη κατάσταση. Τα σπηλαιώδη όργανα συρρικνώνονται και γίνονται υποτονικά. Μια υψηλή συγκέντρωση μικρών αιμοφόρων αγγείων σε αυτή τη μικρή περιοχή είναι δυνατή επειδή έχουν σχήμα μικροσκοπικού τιρμπουσόν. Το ελικοειδές σχήμα του παρέχει την ισχυρότερη αντίσταση στη ροή του αίματος μέσω του πέους και προστατεύει το πέος από στύση τη λάθος στιγμή. Ένα υγιές καρδιαγγειακό σύστημα είναι απαραίτητο για μια στύση. Οποιαδήποτε διαταραχή που επιβραδύνει ή καθυστερεί τη ροή του αίματος στο πέος επηρεάζει αρνητικά την ικανότητα στύσης.

Οι λόγοι για την εξασθένηση της ισχύος

Οι λόγοι για την εξασθένηση της ισχύος

Λόγω του άγχους, της συνεχούς βιασύνης και της άρνησης καλής ανάπαυσης, πολλοί άνδρες ηλικίας 35-40 ετών παρουσιάζουν επιδείνωση της ισχύος.

Η ισχύς μειώνεται καθώς σταματά η παραγωγή τεστοστερόνης. Αυτή η ορμόνη δεν παράγεται πλέον σε επαρκείς ποσότητες για διάφορους λόγους. Η στυτική δυσλειτουργία είναι μια επιπλοκή των υπαρχουσών ασθενειών και αντανακλά τη γενική κατάσταση της υγείας σας. Η ανικανότητα μπορεί να εμφανιστεί ως αποτέλεσμα σοβαρών ορμονικών διαταραχών, δυσλειτουργίας των αιμοφόρων αγγείων, νευρικού συστήματος ή ψυχικών προβλημάτων. Επίσης, σε άνδρες κάτω των 40 ετών, παρατηρείται ανικανότητα λόγω ψυχολογικών προβλημάτων και λόγω αιμοφόρων αγγείων – μετά από 40 χρόνια.

Οι άνδρες με σεξουαλική δυσλειτουργία σπάνια απευθύνονται σε ειδικούς – μόνο στο 10% των περιπτώσεων. Οι πιο κοινές αιτίες μειωμένης ισχύος είναι τα σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα, η ακανόνιστη σεξουαλική ζωή και οι ασθένειες του ουρογεννητικού συστήματος.

Ασθενές αποτέλεσμα – αιτίες και συμπτώματα

Συμπτώματα που πρέπει να προσέξετε:

• Μειωμένο ενδιαφέρον για το σεξ.

• αδιαφορία για τα χάδια.

• Αδυναμία στύσης το πρωί.

• Αδυναμία στύσης κατά τη σεξουαλική επαφή.

Τα φαινόμενα είναι δύσκολο να τα αγνοήσετε, μάλλον θα τα παρατηρήσετε αμέσως. Αλλά γιατί ξεκίνησαν όλα είναι μια πιο περίπλοκη ερώτηση. Ένας λόγος έχει ήδη αναφερθεί – κακές συνήθειες. Δυστυχώς υπάρχουν και άλλα:

• Υποσιτισμός.

• Πολύ βαρύ;

• Ελλειψη εμπειρίας;

• Καρδιαγγειακές παθήσεις.

• Μπέρμπερι;

• Νόσος του προστάτη.

• Νόσος του θυρεοειδούς και ορμονική ανισορροπία.

• Κόμπλεξ, προσκόλληση, μπλοκ στο κεφάλι, φόβος αποτυχίας.

• Τρέχουσες συνθήκες.

Ο κατάλογος των παρενεργειών περιλαμβάνει όχι μόνο κυκλοφορικές διαταραχές και μειωμένη αποτελεσματικότητα, αλλά πολλές, πάρα πολλές άλλες. Οι κακές συνήθειες είναι συνήθως κακές για την υγεία σας και ποτέ δεν ξέρετε πότε τα προβλήματα έχουν εξαπλωθεί στο αναπαραγωγικό σύστημα.

Πώς να αντιμετωπίσετε τη στυτική δυσλειτουργία

Πώς να αντιμετωπίσετε τη στυτική δυσλειτουργία

Για να μάθετε πώς να βελτιώσετε τη στύση σας και να επιστρέψετε σε υγιές σεξ, το πρώτο βήμα είναι να μάθετε τι τις προκαλεί. Και ανάλογα με τη φύση της εμφάνισής τους, μπορείτε να επιλέξετε τη βέλτιστη επιλογή θεραπείας. Μπορεί να είναι οι ακόλουθες καταστάσεις:

• Ψυχικές διαταραχές και στρες. Η κατάθλιψη και οι ιδιωτικές στρεσογόνες καταστάσεις είναι οι πιο συχνές αιτίες προβλημάτων στη σεξουαλική ζωή των ανδρών. Η θεραπεία σε αυτή την περίπτωση συνίσταται στη λήψη ηρεμιστικών που συνταγογραφούνται από ειδικό και σε διαβούλευση με έναν ψυχολόγο. Και πάλι, καλό είναι να ξεκουραστείτε περισσότερο και να προσπαθήσετε να αποφύγετε τυχόν νευρικές εμπειρίες.

• Ακατάλληλη και ανθυγιεινή διατροφή. Οι αργές και αδύναμες στύσεις μπορεί να προκληθούν από μια ανθυγιεινή διατροφή. Έρευνες δείχνουν ότι τα υπερβολικά λιπαρά και οι τροφές με πολλές θερμίδες παρεμβαίνουν στη φυσιολογική λειτουργία του αναπαραγωγικού συστήματος. Σε αυτή την περίπτωση είναι απαραίτητο να αλλάξετε τη διατροφή, πιο ισορροπημένη, και να χρησιμοποιήσετε τροφές που βελτιώνουν την αποτελεσματικότητα όπως μέλι, ξηρούς καρπούς, όσπρια, ορισμένα είδη αποξηραμένων φρούτων, θαλασσινά, μπαχαρικά, χουρμάδες, ρόδι.

• Ελλειψη εμπειρίας. Η έλλειψη σωματικής δραστηριότητας μπορεί να οδηγήσει σε στασιμότητα της διαδικασίας στο ανδρικό αναπαραγωγικό σύστημα, καθώς η ροή του αίματος στο πέος επιβραδύνεται και οι στύσεις γίνονται σύντομες και αδύναμες. Σε αυτή την περίπτωση συνιστώνται αθλητικές και γυμναστικές δραστηριότητες, πρωινό τρέξιμο και ασκήσεις φυσιοθεραπείας.

• πολύ βαρύ. Τα προβλήματα βάρους προκαλούνται από μια κακή και μη ισορροπημένη διατροφή και την έλλειψη άσκησης. Μόνο η διατροφή και ο ενεργός αθλητισμός βοηθούν εδώ.

• Χρόνια κόπωση. Στον σημερινό κόσμο, λόγω έλλειψης εργασίας και χρόνου, οι περισσότεροι άντρες δεν έχουν χρόνο να ξεκουραστούν. Η υπερβολική σωματική δραστηριότητα είναι πολύ επιβλαβής για την υγεία και το σώμα σας, γεγονός που επηρεάζει επίσης τη σεξουαλική σας ζωή. Εδώ, πρέπει να ξέρετε πώς να ενισχύσετε τη στύση σας με σωματική εξάντληση: κοιμάστε τουλάχιστον 8 ώρες την ημέρα, ξεκουράζεστε πιο συχνά, κάντε μασάζ και άλλες χαλαρωτικές θεραπείες.

• Ακατάλληλη σεξουαλική ζωή. Οι ανδρολόγοι λένε ότι αυτή είναι η κύρια αιτία της στυτικής δυσλειτουργίας. Η επίλυση αυτού του προβλήματος είναι αρκετά απλή – απλά ξεκινήστε να κάνετε σεξ τακτικά το πρωί. Όταν ένα άτομο ξυπνά, το σώμα παράγει την περισσότερη τεστοστερόνη. Επιπλέον, η τακτική οικειότητα έχει αποδειχθεί ότι ομαλοποιεί τις στύσεις και αναζωογονεί όχι μόνο το αναπαραγωγικό σύστημα, αλλά ολόκληρο το σώμα.

• Κατάχρηση τσιγάρων και αλκοόλ. Μερικοί άνθρωποι πιστεύουν ότι το αλκοόλ αυξάνει τις στύσεις, αλλά αυτό δεν είναι αλήθεια. Για την αποκατάσταση της ανδρικής δύναμης, συνιστάται η μείωση της κατανάλωσης αλκοόλ στο ελάχιστο.

Τρόποι και κόλπα για να βελτιώσετε τη στύση

1. Ντους με αντίθεση. Η εναλλαγή ζεστού και κρύου νερού έχει θετική επίδραση στην κυκλοφορία του αίματος και στο νευρικό σύστημα. Το Douching είναι ιδιαίτερα χρήσιμο πριν από τη σεξουαλική οικειότητα – αυξάνει τη ροή του αίματος στο πέος και ενεργοποιεί την ειδική ευαισθησία στις νευρικές απολήξεις.

2. Μασάζ ποδιών. Απαλές κινήσεις μασάζ πριν από την επαφή έχει αποδειχθεί ότι αυξάνουν τη στύση και τη διέγερση. Συνιστάται να περπατάτε πιο συχνά ξυπόλητοι σε γρασίδι, άμμο, χαλίκι και χώμα.

3. Μαλακώστε το σώμα. Οι ειδικοί συνιστούν να σκουπίζετε τακτικά με κρύο νερό, να κάνετε ντους και να κάνετε μπάνιο στο ποτάμι. Όλες αυτές οι θεραπείες έχουν ευεργετική επίδραση στο καρδιαγγειακό και νευρικό σύστημα, βελτιώνουν την κυκλοφορία του αίματος στο σώμα.

4. Χρησιμοποιήστε λαϊκές θεραπείες. Διάφορα αφεψήματα και αφεψήματα από διάφορα βότανα θεωρούνται μία από τις κύριες μεθόδους ενίσχυσης της στύσης και χρησιμοποιούνται εδώ και αιώνες.

Ωστόσο, να θυμάστε ότι όλα αυτά είναι προληπτικά μέτρα που θα βοηθήσουν στην πρόληψη της στυτικής δυσλειτουργίας. Η αυτοθεραπεία για σεξουαλικά προβλήματα μπορεί μόνο να επιδεινώσει την κατάσταση. Επομένως, όλες οι θεραπευτικές δραστηριότητες πρέπει να ξεκινούν με επίσκεψη σε ειδικό. Μόνο ένας επαγγελματίας γιατρός μπορεί να διαγνώσει και να συνταγογραφήσει τη σωστή θεραπεία έγκαιρα.

Πώς να αυξήσετε και να ενισχύσετε την ισχύ – οι καλύτερες ασκήσεις για σεξολόγους

Πώς να αυξήσετε και να ενισχύσετε την ισχύ - οι καλύτερες ασκήσεις για σεξολόγους

Γνωρίζετε καλά τις αισθήσεις στύσης. Ξέρετε όμως τι αλυσίδα ενεργειών και αντιδράσεων λαμβάνουν χώρα στο σώμα; Ας ανακαλύψουμε.

Σε φυσιολογική κατάσταση, οι φλέβες αντιστέκονται συνεχώς στη ροή του αίματος και δεν επιτρέπουν την υπέρβαση του καθιερωμένου κανόνα. Όταν ο εγκέφαλος εντοπίζει έναν πιθανό σεξουαλικό σύντροφο στον ορίζοντα, δίνει εντολή στον στυτικό ιστό. Σταματάς την αντίσταση και το αίμα γεμίζει το πέος, κάνοντάς το σκληρό.

Τη στιγμή της στύσης, 50-100 γραμμάρια «επιπλέον» αίμα εισέρχονται στο πέος. Οι επιστήμονες της παροχής αίματος υπολόγισαν ότι η ένταση αυξάνεται περίπου 25 φορές.

Εάν δεν υπάρχει στύση, κάτι δεν πάει καλά. Το πρόβλημα μπορεί να μοιάζει με αυτό:

  • το σήμα από τον εγκέφαλο δεν φτάνει στον προορισμό του.
  • Το σπηλαιώδες σώμα ανταποκρίνεται εσφαλμένα ή αγνοεί τα σήματα.
  • δεν υπάρχει αρκετό αίμα για να φέρει το πέος στη θέση “εργασίας”.
  • Ο εγκέφαλος δεν δίνει εντολές στύσης γιατί έχει βρει πιο σοβαρά επιχειρήματα στη βιογραφία. Όπως στην ύπαιθρο, αν… Γενικά, αν τα εσωτερικά ψυχικά μπλοκ το αντιτίθενται.

Ασκήσεις για τη βελτίωση της ανδρικής δύναμης

Αν και δεν σας πειράζουν οι δυσκολίες, πρέπει να κάνετε ειδικές ασκήσεις ενδυνάμωσης. Εκπαιδεύονται στον ηβικό μυ, από τον οποίο εξαρτάται άμεσα η ανθρώπινη υγεία. Δεν είναι δύσκολο να μαντέψει κανείς από πού πήρε το όνομά του αυτός ο μυς.

Βήμα 1. Για να βρείτε και να αισθανθείτε το LMB, πρέπει να σταματήσετε το ντους ενώ ουρείτε – τεντώνεται αμέσως, είναι αδύνατο να αναμειχθεί. Όταν βρείτε έναν μυ, γίνεται σαφές πώς δουλεύετε με αυτόν. Προσπαθήστε να σταματήσετε για μερικά δευτερόλεπτα δύο ή τρεις φορές κάθε φορά που ουρείτε.

Βήμα 2. Αφού μάθετε την προηγούμενη τεχνική, αρχίστε να την εξασκείτε χωρίς να ουρείτε, τεντώνοντας και χαλαρώνοντας το LMB σας οπουδήποτε και οποτεδήποτε.

Βήμα 3. Η κύρια άσκηση του γιατρού για τους άνδρες είναι μια αργή και ήπια σύσπαση του ηβοκοκκυγικού μυός. Θα πρέπει να διαρκέσει μερικά δευτερόλεπτα, πραγματικά όχι πολύ γρήγορα. Όταν κατακτήσετε αυτήν την τεχνική, αυξάνετε το βάρος της προπόνησής σας.

Βήμα 4. Ο επόμενος βαθμός πολυπλοκότητας είναι ο εξής: τεντώστε απαλά τους μύες και κρατήστε σε μια θέση για λίγα δευτερόλεπτα. Στη συνέχεια, προσθέστε ένταση και σταματήστε. Επαναλάβετε 5-6 φορές ή περισσότερες αν είναι δυνατόν. Το κλειδί είναι να ανεβείτε αυτή τη σκάλα χωρίς να εξασθενήσετε τους μυς. Απλώς εννοώ χειρότερα.

Αν όλα γίνουν καλά, κάποια στιγμή θα διαπιστώσετε ότι ο ενθουσιασμός δεν μπορεί να αυξηθεί. Στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε την ίδια τεχνική για να αρχίσετε να ηρεμείτε μέχρι να χαλαρώσετε εντελώς.

Βήμα 5. Εκτελέστε διαφορετικές ασκήσεις ενδυνάμωσης κάθε μέρα. Εάν θέλετε να παρακολουθήσετε οπτικά εκπαιδευτικά βίντεο σχετικά με αυτό το θέμα που καλύπτουν τις τεχνικές και σε βάθος, ανοίξτε το μάθημά μας που ονομάζεται LMB Training. Εκεί θα βρείτε πολλά χρήσιμα πράγματα για την υγεία του συζύγου σας.

Η προπόνηση διαρκεί λίγα λεπτά την ημέρα και το αποτέλεσμα θα σας εκπλήξει. Ναι, δεν γίνεται άμεσα αντιληπτό, όπως κάθε άλλη προπόνηση. Το αποτέλεσμα όμως είναι υψηλής ποιότητας και η διαδικασία είναι ανώδυνη.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

elGreek