Η επίδραση του προφυλακτικού

Χάνω τη στύση μου αφού βάλω προφυλακτικό

μέρος σημαντικό μέρος της σχέσης μεταξύ ενός άνδρα και μιας γυναίκας είναι η σεξουαλική επαφή συναινετικός . ανάπτυξη η λογική του ζευγαριού είναι απόλαυση και για τα δύο μέρη, αλλά μερικές φορές , στην πιο ακατάλληλη στιγμή , ένα πρόβλημα προκύπτει απροσδόκητο . Η χρήση αντισυλληπτικών είναι η πιο επιθυμητή μέθοδος αντισύλληψης που, εκτός από τον κίνδυνο ανεπιθύμητης εγκυμοσύνης , αποτρέπει τη σεξουαλική εξάπλωση ασθενειών μεταδοτικός .

Η χρήση προφυλακτικών κατά τη διάρκεια του σεξ τακτικός είναι συχνά ασκείται από ζευγάρια που ζουν μαζί για περισσότερο από ένα χρόνο. Εσείς πρέπει επίσης προστατέψτε το σεξ με έναν σύντροφο που δεν γνωρίζετε ή το σεξ λένε τυχαίος γιατί δεν γνωρίζετε ο ένας την ασθένεια του άλλου άτομο που μπορεί είναι τόσο σοβαρό όσο το AIDS . Για να μην αναφέρουμε ότι το σεξ χωρίς προστασία μπορεί τρένο ένα ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη , η οποία σύμφωνα με αυτό σχήμα , είναι σχεδόν αδύνατο.

Σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία , το 40% των ανδρών χάνει ένα ανέγερση με προφυλακτικό . Αυτό το φαινόμενο δεν επηρεάζει τα συμπτώματα της νόσου ή ψυχικές διαταραχές , είναι συχνά η αιτία της δυσφορίας που νιώθει ένας άντρας όταν αυτός χρησιμοποιήστε προφυλακτικό .

Μεγάλη γκάμα προϊόντων προστασίας από φραγμούς είναι διαθέσιμο. Αυτοί διαφέρουν από τα οικοδομικά υλικά σε στοιχεία επιπλέον στην επιφάνεια – νευρώσεις, πόμολα κ.λπ. – από χρώμα, οσμή και γεύση . Η κύρια παράμετρος για να επιλέξει ένας άντρας ένα προφυλακτικό για τον εαυτό του είναι αυτήν μέγεθος .

ανέγερση εξαφανίζεται πότε εσείς Φοράτε προφυλακτικό , πώς να το φτιάξετε ;

Μια αυτοπεποίθηση σύνολο ενδέχεται αποκλείω χρήση προφυλακτικού , αλλά σε όλα τα άλλα περιπτώσεις , η μέθοδος αντισύλληψης είναι η πιο οικονομική και αξιόπιστη μέθοδος , ακόμη και σε περιπτώσεις απρογραμμάτιστης σεξουαλικής επαφής .

Ωστόσο , οι άνδρες αντιμετωπίζουν όλο και περισσότερο το πρόβλημα ότι όλα συμβαίνουν πολύ πριν να χρησιμοποιήσετε προφυλακτικό και ότι η στύση εξαφανίζεται μετά την τοποθέτηση του προφυλακτικού .

Επιπλέον, αυτή η «κραυγή της ψυχής » μπορεί είναι ακούστηκε όχι μόνο από ηλικιωμένους άντρες , αλλά επίσης νεότερους άνδρες .

Πώς να βρείτε τον λόγο για που ένα καλό ξεκίνημα σε μια σχέση οδηγεί σε συνέπειες πολύ μη αναστρέψιμη μετά την τοποθέτηση προφυλακτικού ; Ένα προφυλακτικό επηρεάζει ένα στύση ;

γιατροι πιστεύουν ότι η φυσιολογία n / A καμία σχέση με αυτό και ότι το πέος ΓΙΝΕΤΑΙ χαλαρός για καθαρά ψυχολογικά . Ένας άντρας αντιλαμβάνεται ένα “κομμάτι λατέξ” ως ένα κομμάτι εντελώς ξένος που τον εμποδίζει να κάνει έρωτα , νιώθει κατώτερος από έναν άντρα όταν αυτός φοράει προφυλακτικό και ξαφνικά έχει α κακό στύση με προφυλακτικό .

Αυτό είναι συχνά ένα πρόβλημα που έχει κάθε άντρας γνωστός ένα απώλεια στύση τουλάχιστον ένα φορές στη ζωή του αφού είχε φορούσε προφυλακτικό . Οτι ενδέχεται είναι λόγω γεγονότος αρνητικό , σε έναν υπολογισμό ή κακοποίηση φαντασμάτων . Ή ο σύντροφος μίλησε πολύ σκληρά , αστειεύοντας ανεπιτυχώς τη λάθος στιγμή, και ιδού το αποτέλεσμα – χωρίς στύση στο προφυλακτικό .

Έστω και ένα μικρό περιστατικό ενδέχεται έχω ψυχολογική βάση περίπλοκο και μείνε για πάντα στο υποσυνείδητο επίπεδο , το οποίο το σώμα θυμάται όλη την ώρα και απλώς περιμένει την κατάλληλη στιγμή για να αντιδράσει αρνητικά και η στύση εξαφανίζεται μετά την τοποθέτηση προφυλακτικού .

Καθε χρόνος ότι ένας άντρας βάζει ένα προφυλακτικό , ένα αντανακλαστικό κλιματισμού είναι ενεργοποιείται που κάνει το πέος του κουτσός και ανίκανος να κάνει σεξ , και ούτω καθεξής .

Ο ψυχικά ευαίσθητος ανδρικός ψυχισμός μπορεί δώστε ακόμη και παραδείγματα που η αποτυχία δεν πρέπει είναι θεωρείται μόνο με την έννοια σεξουαλική , ότι όταν α προστατευτικό μέτρο είναι βύσμα , στύση εξαφανίζεται και αυτή θα εξαφανιστεί .

Ένα σοβαρό πρόβλημα απαιτεί ένα εξίσου πλησιάζει σοβαρά για τη λύση του στο επίπεδο ψυχολογική και η εξουδετέρωση των αντιδράσεων καθυστερημένη . Δοκιμάστε τις μεθόδους βήματα για να βγείτε από τον κύκλο μοχθηρός :

  1. Μεταμορφώστε τη διαδικασία εισαγωγή στην αντισύλληψη σε ένα παιχνίδι συναρπαστικό , συνδυάστε το με τα χάδια σας συνεργάτης ;
  2. Χρησιμοποιήστε προφυλακτικά κατά τη διάρκεια του σεξ , φορέστε τα και αφαιρέστε τα για να μην παρεμποδίσετε το ισχυρότερο φύλο .

Όλα αυτά θα βοηθήσει να αποσπάσει την προσοχή του προβλήματος , να μειώσει τη σημασία του και να εξαλείψει τις θετικές εμπειρίες ως αποτέλεσμα των οποίων αυτός θα εξαφανιστεί από μόνο του .

Αν συμβουλή τόσο απλά μην απελευθερώνετε α άτομο από το φόβο της αντισύλληψης, προσπαθήστε να κατανοήσετε τα βασικά των προβλημάτων ψυχολογικό που οδήγησε σε αποτέλεσμα πολύ ανεπιθύμητος . Σε κανόνας γενικά , δεν πρόκειται για τα χαρακτηριστικά φυσιολογικοί παράγοντες που επηρεάζουν εκμετάλλευση σεξουαλική , αλλά από το κεφάλι ενός ισχυρού εκπροσώπου του ζευγαριού. Η εργασία σε προηγούμενες καταστάσεις βοηθά να βρείτε την αιτία και να απαλλαγείτε από αυτήν συνέπειες πότε ανέγερση εξαφανίζεται στο προφυλακτικό .

Αλλά εάν ένας άνδρας είναι άνω των 40 , αυτός ενδέχεται ανησυχείτε για ασθένειες που σχετίζονται με όργανα γεννητικά όργανα και δραστηριότητα σεξουαλική . Τα προβλήματα του προστάτη οδηγούν σε μείωση της διάρκειας της σεξουαλικής επαφής , μείωση της επιθυμίας φύλο και το περιστατικό cumshots πρόωρος . Η προστατίτιδα και το αδένωμα του προστάτη είναι επακρώς επιβλαβής για την ανθρώπινη υγεία και περιορισμός δραστηριότητα οργάνων ανδρικά γεννητικά όργανα , με αποτέλεσμα ένα κακό στύση προφυλακτικού .

  1. Μια έγκαιρη επίσκεψη σε ουρολόγο και α πλησιάζω ολοκληρωμένη φυσική εξέταση και θεραπεία ασθενειών εσείς θα βοηθήσει να μείνει υγιείς και σεξουαλικά ενεργό για πολλούς χρόνια .
  2. Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει είναι οδήγησε σε μια υγιεινή και ισορροπημένη διατροφή , στην αποχή από κακές συνήθειες και στην καθημερινή σωματική δραστηριότητα .
  3. Χρήση ταυτόχρονη λήψη φαρμάκων για βελτίωση ανέγερση θα βοηθήσει στην επίλυση του προβλήματος δυσλειτουργίας στυτική .
  4. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η υγεία σας και η ποιότητα της οικείας ζωής είναι από κοντά σχετικές , και λήψη φροντίδα της λειτουργίας του σώματός σας , εσείς θα διατηρήσει ένα στύση και α δραστηριότητα σεξουαλικά σταθερή για πολλούς χρόνια .

Η επίδραση των προφυλακτικών στη στύση

Η επίδραση των προφυλακτικών στη στύση

Ένα προφυλακτικό ή ένα προφυλακτικό είναι η πιο δημοφιλής μέθοδος αντισύλληψης . την αγορά μοντέρνο είναι κορεσμένο με διάφορα μοντέλα από Ευρωπαίους , Αμερικανούς και Ασιάτες κατασκευαστές . Δεν είναι όλοι οι άντρες πρόθυμοι να καταλάβουν δικα τους «τεχνικά» χαρακτηριστικά , δηλαδή Γιατί αυτοί αγοράστε προϊόντα με ένα ” μάτι ” – όπως αναγράφεται στο μπροστινό μέρος της συσκευασίας . Αυτά τα πληροφορίες είναι υποκειμενική . Το κύριο οι παράμετροι ( πλάτος , μήκος και πάχος ) είναι υποδεικνύεται με μικρά γράμματα στο πίσω μέρος. Ετικέτες μεγεθών ποικίλλω συχνά από τον έναν κατασκευαστή στον άλλο , κάτι που προκαλεί ακόμη μεγαλύτερη σύγχυση .

πάχος προφυλακτικού

πάχος προφυλακτικού κυμαίνεται από 0,01 έως 0,08 cm, το όριο πιο χαμηλα είναι πολύ ωραία, αλλά αυτοί έχουν ένα σημαντικό μειονέκτημα – αυτοί είναι δύσκολο να φορεθεί (ειδικά για άπειρους άνδρες ) και τον κίνδυνο τραυματισμού είναι ψηλά . προφυλακτικά με τοίχο πυκνός είναι συνιστάται σε υπόθεση οσφρητική υπερευαισθησία . Αυτοί μπορώ να προκαλέσει ένα μείωση της στύσης . Η κούραση με τις αισθήσεις είναι επίσης δυνατή λόγω των ιδιοτήτων του ανάγλυφου – διάφορα ” παϊδάκια ” και “πόμολα”.

Το πρόβλημα της δυσλειτουργίας στυτική στα προφυλακτικά καταλήγει συχνά σε άνδρες που για κάποιο λόγο ή ένα άλλο , θα μπορούσε πάει χωρίς για μεγάλο χρονικό διάστημα . Σε η απουσία φυσιολογικών αισθήσεων , το σύστημα Το νεύρο ” απενεργοποιεί ” τη μετάδοση των παρορμήσεων, η διέγερση δεν λαμβάνεται πλέον υπεύθυνος . Υπάρχει πολλές επιλογές για αυτούς τους άνδρες:

• Επιλέξτε προφυλακτικά πολύ ωραία.

Σταδιακά « συνηθίστε » τις νέες αισθήσεις του μέλους στη διάρκεια ενός πρακτική ανεξάρτητος .

• Χρήση οι υπολοιποι μέτρα αντισύλληψης ( δισκία κόλποι , τζελ).

Οι κατασκευαστές λένε αύξηση του πάχους τοιχώματος των προφυλακτικών δεν είναι ένας Μεσαίο να αυξηθεί η αντίστασή τους, οι αισθήσεις αλλάζουν ελαφρώς . Ωστόσο , στην πράξη , ορισμένοι άνδρες είναι ακόμη αντιμέτωπος με το πρόβλημα της απώλειας ένα ανέγερση όταν χρησιμοποιείτε τέτοια προϊόντα .

μέγεθος προφυλακτικού

μήκος προφυλακτικού είναι το καλύτερο γραμμή οδηγίες για τους περισσότερους άνδρες όταν επιλέγουν προφυλακτικό . Αλλά Αυτό σύνθεση δεν είναι κρίσιμο γιατί είναι μεταβλητό – το προϊόν απλά δεν μπορεί να είναι εξ ολοκλήρου διανεμήθηκε . Ένα σημαντικό κριτήριο που επηρεάζει την άνεση είναι το πλάτος του προφυλακτικού (στάνταρ – 52-56 mm). Αφού έχει έσφιξε τις φλέβες του πέους , το αίμα φεύγει από τα σπηλαιώδη σώματα και η ευαισθησία των υποδοχέων του κεφαλιού μειώνεται .

Για να επιλέξει το σωστό πλάτος προφυλακτικού , ένας άντρας πρέπει γνωρίζει την περιφέρεια της δικής του πέος . Σε αυτό αποτέλεσμα , το σώμα είναι τετράγωνο κατακόρυφα και μετρημένο στο παχύτερο σημείο με ταινία εκατοστό ( εσείς μπορώ επίσης χρησιμοποιήστε κανονικό νήμα, το οποίο είναι έπειτα μετρημένο με α κανόνας ). Διαιρέστε την τιμή με το 2. Αυτό αξία εσείς θα σας καθοδηγήσει στην επιλογή του πλάτους του προφυλακτικού . Για μεγαλύτερη σαφήνεια , μερικά Ανθρωποι μετρήστε το λεπτότερο και παχύτερο μέρος του πέους , τότε υπολογίστε το μέσο όρο αριθμητική διαιρούμενο με 2.

Ολοκληρώθηκε αντιστοιχίστε το πλάτος του προφυλακτικού με τα γράμματα :

  • S – 40-46mm ;
  • – 50mm ;
  • L – περισσότερα 50 χιλ .

Λίπος

άλλο ιδιότητα των προφυλακτικών που επηρεάζει άμεσα την ποιότητα της εμπειρίας σεξουαλικός είναι η παρουσία λιπαντικού και του ιδιότητες . Αυτό το γεγονός είναι αναγράφεται στη συσκευασία με το σήμα Λιπασμένο .

Τα λιπαντικά δεν μπορούν είναι ουδέτερο μόνο για να βελτιωθεί η ολίσθηση . Ωστόσο , μερικοί προφυλακτικά περιέχουν ένα λιπαντικό μακράς δράσης , συμπεριλαμβανομένου ενός αναισθητικού ( λιδοκαΐνη , βενζοκαΐνη ). Αυτά τα προϊόντα είναι για άντρες που υποφέρουν εκσπερμάτωση νωρίς ή όποιος επιθυμεί απλά παρατείνετε τη σεξουαλική επαφή ( διαβάστε περισσότερα σχετικά με τους τρόπους παράτασης της σεξουαλικής επαφής ). Περίπου 40 δευτερόλεπτα μετά την τοποθέτηση τέτοιου προφυλακτικό , η ευαισθησία του κεφαλιού γίνεται θαμπό , το οποίο σε ορισμένα υπόθεση οδηγεί ένα απώλεια της στύσης .

Μερικοί κατασκευαστές προσθέτουν ένα ποσοστό αν ανυψώθηκε αναισθητικά παρά το πέος μουδιάζει Κυριολεκτικά ακόμη και σε άνδρες που δεν είχαν ποτέ προβλήματα ανέγερση πριν .

Ψυχολογικά αίτια της στυτικής δυσλειτουργίας

Ψυχολογικά αίτια της στυτικής δυσλειτουργίας

Ένα κακό στύση σε προφυλακτικό ενδέχεται είναι αποτέλεσμα ψυχικής πίεσης. Το μέγεθος και το είδος του προϊόντος δεν πειράζει . Τέτοιες καταστάσεις είναι τυπικός κυρίως νεαροί άνδρες που έχουν λίγο εμπειρία σεξουαλικών σχέσεων . Δεν μπορούν όλοι να βάλουν γρήγορα και επιδέξια ένα προφυλακτικό υπό το άγρυπνο βλέμμα ενός συντρόφου . Συχνά ένα κόρη προβολή μια ανοιχτή ανυπομονησία, που μπερδεύει ακόμα περισσότερο έναν άντρα. Σε κατά συνέπεια , το πέος πτώσεις όταν το προφυλακτικό είναι έχει τοποθετηθεί και δεν ανυψώνεται πλέον .

Μερικοί Ανθρωποι δεν ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ συνήθως όχι προφυλακτικά , αναφέροντας ένα απώλεια ευαισθησίας , και δεν θέλουν ίδιο μην δοκιμάζετε προϊόντα με λεπτά τοιχώματα . Σε αυτή την κατάσταση, το άτομο είναι αυτό είναι πονηριά , είτε υπάρχουν άσχημα συναισθήματα εμπειρίες ενός επιπέδου υποσυνείδητο . Στην τελευταία περίπτωση , αυτό υπάρχει σύνδρομο προσμονής αγωνία για την αποτυχία σεξουαλική .

Αν θέλετε , εσείς μπορώ λύσει το πρόβλημα σε εσείς συναρπαστικός πότε κανείς δεν παρακολουθεί ούτε κρίνει Οπου δεν είναι βιαστείτε . Από αυτό τρόπο , εσύ μπορείτε να δοκιμάσετε διάφορους τύπους προφυλακτικών , μάθετε πώς είναι φορεμένα και πώς νιώθουν .

Δυσερίαση

Σε ορισμένους άνδρες, στύσεις σε προφυλακτικά εξαφανίζομαι λόγω α χαμηλή ισχύς. Αν το πέος είναι ασταθής λόγω παροχής αίματος ανεπαρκής Οπου ενός διαρροή φλεβική (το αίμα φεύγει πρόωρα το σπηλαιώδες σώμα ), το ενδέχεται γίνε η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για να το βάλεις σε προφυλακτικό . Πότε μόνο το κεφάλι είναι διεγερμένος , στύση είναι ακόμη διατηρείται , αλλά το πέος δεν είναι σε προφυλακτικό .

Πρώτα απ ‘όλα , αυτός είναι απαραίτητο για την επίλυση του προβλήματος του λάθους στύση σε επίπεδο φυσιολογική – να υποβληθεί σε εξέταση και να ξεκινήσει η θεραπεία των ανιχνευόμενων παθολογιών . Αν αυτός δεν υπάρχουν σοβαρές ασθένειες, διάφορα διεγερτικά είναι μεταχειρισμένα ( μάθετε περισσότερα στο δικό τους θέμα εδώ ).

Εσείς μπορώ κυριολεκτικά προσπαθεί να «συλλάβει» α στύση με χρήση των συσκευών σπεσιαλιτέ από καταστήματα σεξ – ένα δαχτυλίδι ανέγερση Οπου μια θηλιά ( lasso stretching ). Το προϊόν εφαρμόζεται στο πέος σε ανέγερση κοντά στη βάση και εμποδίζει το αίμα να ρέει μέσα από τις φλέβες . Σημαντική σημείωση : Συσκευές πρέπει είναι κατασκευασμένο από υλικά εύκαμπτος για να μην καταστραφεί το προφυλακτικό ( αυτό αξία καλύτερα να μην πειραματιστείτε με εξαιρετικά λεπτά). Αλλά αυτή η επιλογή κράτησης ενός η στύση δεν είναι κατάλληλη για όλους τους άνδρες. Σε μερικά θήκη , πέος πτώσεις επίσης γιατί το προφυλακτικό είναι έλασης – το υπόλοιπο στέλεχος τύπος ενάντια στη βάση.

Λύσεις σε προβλήματα

Λύσεις σε προβλήματα

Εάν η αιτία της απώλειας στύση σε προφυλακτικό είναι ένα χαμηλή ισχύς ή πρόβλημα ψυχολογικά , διεγερτικά λιπαντικά μπορούν είναι δοκιμασμένος ως διεγερτικά. Στην πρώτη περίπτωση , η ανακούφιση αποτελείται σε τοπική ερεθιστική δράση στο πέος λόγω της διαστολής των αγγείων και της αυξημένης ροής του αίματος . Η στύση θα είναι πιο ασφαλής . Και αν το εμπόδιο ψυχολογικός είναι γίνει εμπόδιο στο σεξ σε ένα προφυλακτικό , έτσι το αφροδισιακό θα προσελκύσει προσοχή σε νέες αισθήσεις. Το υποσυνείδητο θα αλλάξει σε ένα πρότυπο συμπεριφοράς διαφορετικά (σε διαφορετικά αλοιφές και τζελ για τόνωση περισσότερων στύσεων ).

Προετοιμασίες τοπικά με βάση το λίπος ( λάδι ) δεν πρέπει να είναι χρησιμοποιείται με προφυλακτικά λατέξ – αυτός υπάρχει κίνδυνος ανυψώθηκε ζημιά στο υλικό . Τα λιπαντικά με βάση τη σιλικόνη είναι επίσης ανεπιθύμητοι . Τζελ με βάση το νερό είναι η καλύτερη επιλογή.

Παθογόνα φαγητό μπορώ είναι χρησιμοποιείται με λιπαντικά . Αυτά τα φάρμακα μπορεί να βοηθήσει στη διατήρηση και βελτίωση στύση του πέους σε προφυλακτικό με αποτέλεσμα εικονικού φαρμάκου , εάν Αυτό δεν είναι εξαιτίας τους ιδιότητες .

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

elGreek